Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Gustafin auditorio

Kansalliset taideaarteet, herraskaiset miljööt historiallisine rakennuksineen, tasokkaat  palvelut ja puhuttelevat näyttelyt tarjoavat laadukkaat puitteet huipputason tapaamisiin sekä pienille että isoille ryhmille ympäri vuoden!  

Taidemuseo Göstan uuden, upean paviljongin Kivijärvi-salissa järjestyy tilaisuus jopa 200 hengelle. Pienemmille ryhmille idyllinen kokous- ja juhlapaikka on kartanon pehtorin entinen asunto Autereen tupa. Gustaf-museossa, joka oli aikanaan metsäyhtiön vaikuttava pääkonttori, on käytettävissänne sali ja auditorio. Ravintolapalveluistamme vastaavat huippukokit Pekka Terävä ja Henry Tikkanen takaavat nautinnot vaativaankin makuun. Tilaisuutenne oheisohjelmaksi Serlachius-museot tarjoaa hauskaa tai vakavaa ohjelmaa taiteesta tai historiasta höystettynä vaikkapa luontoretkellä Göstan kartanon viereiseen saareen, järvelle tai metsään.

Serlachius-bussi liikennöi Mänttä-Vilppulan ja Tampereen välillä aina museon aukiolopäivinä: talviaikaan 1.9.–31.5. tiistaista sunnuntaihin ja kesäaikaan 1.6.–31.8. joka päivä.

Lisätietoja http://serlachius.fi/fi/info/tervetuloanain-paaset-perille/

R. Erik Serlachiuksen katu, Mänttä-Vilppula, Suomi