Serlachius-museot - Visit Tampere

Serlachius-museot

Kansalliset taideaarteet, herraskaiset miljööt historiallisine rakennuksineen, tasokkaat  palvelut ja puhuttelevat näyttelyt tarjoavat laadukkaat puitteet huipputason tapaamisiin sekä pienille että isoille ryhmille ympäri vuoden!  

Taidemuseo Göstan uuden, upean paviljongin Kivijärvi-salissa järjestyy tilaisuus jopa 200 hengelle. Pienemmille ryhmille idyllinen kokous- ja juhlapaikka on kartanon pehtorin entinen asunto Autereen tupa. Gustaf-museossa, joka oli aikanaan metsäyhtiön vaikuttava pääkonttori, on käytettävissänne sali ja auditorio. Ravintolapalveluistamme vastaavat huippukokit Pekka Terävä ja Henry Tikkanen takaavat nautinnot vaativaankin makuun. Tilaisuutenne oheisohjelmaksi Serlachius-museot tarjoaa hauskaa tai vakavaa ohjelmaa taiteesta tai historiasta höystettynä vaikkapa luontoretkellä Göstan kartanon viereiseen saareen, järvelle tai metsään.

Serlachius-bussi liikennöi Mänttä-Vilppulan ja Tampereen välillä aina museon aukiolopäivinä: talviaikaan 1.9.–31.5. tiistaista sunnuntaihin ja kesäaikaan 1.6.–31.8. joka päivä.

Lisätietoja http://serlachius.fi/fi/info/tervetuloanain-paaset-perille/

R. Erik Serlachiuksen katu 2, 35800 Tampere