Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Yrjö Mäkelin

Puistotorni on uusi kokouskeskus Tampereen Työväen teatterin naapurissa. Puistotornin kokous- ja juhlatilat koostuvat neljästä uudesta kokoustilasta sekä Konserttisali Konsusta. Konsun sali soveltuu aina 250 hengen kokouksista tai istuvista illallisista jopa 500 hengen cocktailtilaisuuksiin. Kaikki uudet kokoustilat, on nimetty Työväenliikkeen johtohahmojen mukaan. Jokaisesta kokoustilasta löytyy lyhyt historiikki kokoustilan nimeä kantavan henkilön elämästä. Kokous- ja juhlatila Väinö Voionmaa 8. kerroksessa tarjoaa puitteet 50-100 hengelle tilaisuuden luonteesta riippuen. Tornin 6. kerroksesta löytyy kolme uutta kokoustilaa: Jenny Matinaho ja Unto Kanerva  –kokoustilat noin 30 hengelle sekä Yrjö Mäkelin –kokoustila noin 50 hengelle. Kaikki kokous- ja juhlatilat kunnioittavat sisustukseltaan vanhan ja arvokkaan kivitalon linjaa, unohtamatta nykypäivän kokoustekniikkaa.

Kokous- ja juhlatilojen ravintolapalveluista vastaa Tampereen Työväen Teatterin tytäryhtiö, TTT-Teatteripalvelut Oy, joka räätälöi asiakkaan toiveiden mukaan niin kokoustarjoilut kuin juhlaillalliset, cocktailtilaisuudet ja muut tarjoilut.

Yhteys Tampereen Työväen Teatteriin on erittäin vahva ja läheinen, jonka myötä Puistotornin asiakkaat pääsevät nauttimaan erilaisista oheisohjelmista ja –palveluista vaivattomasti. Kokouspäivää voi keventää kierroksella teatterin kulisseissa tai vaikkapa stand-up esityksellä. Kokouspäivän juhlallinen päätös on nauttia teatteriesityksestä. Teatteriravintola TTT-Klubi tarjoaa myös livemusiikki elämyksiä perjantai- ja lauantai-iltaisin.