Luentosali TB103 - Visit Tampere

Luentosali TB103

Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) kampus on yhtenäinen ja eläväinen ympäristö Tampereen Hervannassa. Yliopiston monipuolisia toimitiloja vuokrataan myös ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden käyttöön. TTY:n monimuotoiset tilat soveltuvat monenlaisiin tarkoituksiin. Tällä sivustolla mainitut salit ovat esimerkkejä tilatarjonnastamme. Kampuksella useampia auditorioita ja saleja, joista voit pyytää lisätietoa.

TTY vuokraa myös videoneuvottelutilaa (max 14 hengelle) kaikille yrityksille ja ulkopuolisille asiakkaille. Videoneuvottelu on tehokas, edullinen ja ympäristöystävällinen. Videoneuvottelua käyttämällä säästyy sekä matkustamisen vaatimaa aikaa että kustannuksia. Videoneuvotteluja voi pitää yhtä aikaa monelle paikkakunnalle ja minne päin maailmaa tahansa.

Kampuksella toimii kolme Juvenes opiskelijaravintolaa sekä lounasravintola Erkkeri. Jokaisesta ravintolasta on mahdollista varata kabinetti ja tilausmenu. Lisäksi neljä kahvilaa houkuttelevat kahvintuoksullaan ja monipuolisella tarjonnallaan.