Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Teiskon Viini

Teiskon viineissä maistuvat luonnolliset aidot maut, sillä ne ovat käsin tehty puhtaista kotimaisista raaka-aineista, joissa ei ole säästelty. Monipuolisesta valikoimasta löytyy makuja moneen suuhun, niin kuivaa ja makeaa, kuin alkoholitonta.

Teiskon Viini on perustettu vuonna 1998 ja näin juhlimme 20-vuotisjuhlia 2018. Viinien valmistus lähti käyntiin kahdella, edelleen suositulla tuotteella, vaalealla Teiskon Päivänsäteellä ja punaisella Teiskon Menninkäisellä. Vuosien mittaan tuotevalikoima on laajentunut ja tällä hetkellä teemme vaaleiden ja punaisten viinien lisäksi kuohuvia, likööreitä ja mietoja tuotteita.

Viinikioski toimii omana paikallisena myymälänämme, mutta tuotteita saa myös jälleenmyyjien ja ravintoloiden kautta. Kioskin valikoimasta löytyy tuotteidemme lisäksi paljon muuta isoille ja pienille. Hyllyssämme on esimerkiksi vaihtuva valikoima lähellä tehtyjä käsityötuotteita ja kotimaisia makeisia. Viinikioski onkin kesäaikaan pidetty poikkeamiskohde. Meille voi tulla istumaan lasilliselle, tilauksesta tarjoamme purtavaa ja lapsiakaan ei ole unohdettu, niin pihalta kuin kioskilta löytyy viihdykettä perheen pienimmille.