Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Teivon Ravikeskus

Teivon ravikeskus on Pirkanmaan raviurheilun keskittymä ja monipuolinen tapahtumapaikka. Teivon legendaariset tiistairavit pyörivät lähes joka tiistai. Kauden kohokohtia ovat viidesti vuodessa ravattavat Toto76-ravit.

Kerää joukko asiakkaita, yhteistyökumppaneita, omaa henkilökuntaa tai vaikkapa kaveriporukka. Tuo heidät Teivon tiistaihin ja De Luxe -aitioon. Katsomoravintolan ravintolapöydistä ravien seuraaminen on mukavaa. Teivon henkilökunta huolehtii, että pöydässäsi palvelu pelaa ja juomaa riittää. Seurueesi saa yksilöllistä peliopastusta ja pelilipukkeet sekä voittorahat kulkevat henkilökunnan mukana pöydästäsi totoluukulle ja takaisin. Itse voit keskittyä rauhassa raveihin, ruokailuun ja seurueeseesi. Toto-peleissä hauskaa on se, että ensikertalaisenkin tuurilla voi voittaa.

Teivon ravikeskuksen päärakennuksesta löytyy erikokoisia tiloja yritysten ja yhdistysten eri tarpeisiin. Tilat soveltuvat erinomaisesti suuriin messuihin, näyttelyihin (yleisöhallit 900 m2 ja 600 m2) sekä seminaareihin, koulutuksiin, kokouksiin ja juhliin (ravintolatilat ja kabinetit 10-150 hengelle). Talosta löytyvät myös täydelliset ravintola- ja anniskelupalvelut. Paikoitusalueelta löytyy P-tilaa jopa n. 1300 autolle. Lisäksi kaikki yli 20 De Luxe- tai Weekend De Luxe -ravipakettia ostaneet yritykset saavat oman nimikkolähdön, jossa voittajahevonen loimitetaan yrityksen logolla varustetulla loimella.