Tilaisuus Villa Sofia - Visit Tampere

Tilaisuus Villa Sofia

 

Tilaisuus Villa Sofiassa vietät ikimuistoiset yksityis- ja yritysjuhlat. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta palvelee Teitä jo useamman vuoden kokemuksella.

Vuokraamme aina koko upean villan yksinomaan teidän käyttöönne, johon kuuluvat yläkerran elegantit salongit sekä alakerran tunnelmallinen Holvitupa. Kesällä käytössänne myös vehreä puutarhamme. Teemme teille valmiin juhlan, joka sisältää juhlanne suunnittelun ja toteutuksen asiantuntemuksella, idyllisen tilan, äänentoistolaitteiden, pianon, mikrofonin ja dataprojektorin käytön sekä herkulliset tarjoilut. Juhlanne pöytäkukat kuuluvat hintaan ja pääsette suunnittelemaan ne yhdessä floristimme kanssa.

Villa Sofian maksimi henkilömäärä on 75 ja seisovia coctail-tilaisuuksia järjestämme maksimissaan 120 henkilölle. Perinteisten juhlien vaihtoehtona suosittelemme esimerkiksi syntymäpäiviä kokaten tai rapujuhlien merkeissä. Myös erilaiset teemahäät ja väitöskaronkat toteutamme toiveidenne mukaan. Järjestämme vuosittain yli 150 tilaisuutta, tule sinäkin nauttimaan hyvästä palvelustamme!

Tarjoilut enintään: 75 hengelle tarjoiluista riippuen

Tarjoamme: suolaiset ja makeat leivonnaiset, kevyt buffetmenu, lämmin buffetmenu, teemamenu, cocktailmenu, juhlamenu, puutarhajuhlamenu
Lisäpalvelut: astiavuokraus, pöytäliinat ja servetit, tarjoiluhenkilökunta, teemakoristelut

Katso lisätietoja Villa Sofiasta:

Villa Sofian esittelyvideo salongit: https://www.youtube.com/watch?v=Z0lrfMJdz1k
Villa Sofian esittelyvideo holvitupa: https://www.youtube.com/watch?v=CAn2D1vYTKY
Panoraamakuvat: http://www.medio.fi/panoraama/villasofia/

 

 

Tilaisuus Villa Sofia Oy, Kullervonkatu, Tampere, Suomi