Ainutlaatuiset Villa Sofian kokkauskurssit - Visit Tampere

Ainutlaatuiset Villa Sofian kokkauskurssit

Etsitkö organisaationne tai tiiminne kanssa yhdessä tekemistä, joka sopii kaikille sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta?

Tule Villa Sofian kokkauskurssille! Yhdessä kokkaus on hauska tapa edistää ryhmäsi yhteenkuuluvuutta ja yhteistyötaitoja! Siinä ei kilpailla ketään vastaan vaan kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Päivän kruunaa yhdessä valmistettu gourmet ateria, joka nautitaan juhlallisesti pitkien illallispöytien äärellä.

Kokkauskurssiamme voit käyttää työkaluna moneen: testaa, kuinka ryhmäläisten kemiat sopivat yhteen tai käytä kokkauskurssia apuna uuden projektiryhmän jäsenten tutustuttamisessa. Kokkauskurssimme sopivat erinomaisesti myös tyky- ja virkistyspäiviin. Kokkauskurssin hyvä fiilis kantaa työyhteisöä pitkän matkaa! Villa Sofian kokkauskurssi tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa kaikki ovat tähtiä ja yhdessä onnistuminen on taattua! Opetuskieleksi voi valita ryhmän osallistujien mukaan suomen tai englannin. Kokkauskurssiin yhdistettäväksi suosittelemme esimerkiksi viini- tai oluttastingia. Tarjoamme myös lyhytkestoisempia aktiviteetteja. Kokouspäivän kevennykseksi sopii esimerksi perinteinen pullanleivontakurssi: lounastauolla yhdessä leivotut pullaukot ja -akat nautitaan iltapäiväkahvilla ja lämpimäisiä riittää kotiin viemisiksikin.

Tilaisuus Villa Sofia on palvellut niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin jo lähes 12-vuoden ajan. Järjestämme vuosittain noin 150 tilaisuutta Tampereen keskustan tuntumassa Puu-Tammelan idyllisessä ympäristössä. Koko kaunis Villa aina vain yhden seurueen käytössä.

Tutustu Villa Sofian menuihin täällä.

Tilaisuus Villa Sofia Oy, Kullervonkatu, Tampere, Suomi