Ainutlaatuiset Villa Sofian kokkauskurssit - Visit Tampere

Ainutlaatuiset Villa Sofian kokkauskurssit

Tule Villa Sofian kokkauskurssille! Yhdessä kokkaus on hauska tapa edistää ryhmäsi yhteenkuuluvuutta ja yhteistyötaitoja! Siinä ei kilpailla ketään vastaan vaan kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Päivän kruunaa yhdessä valmistettu gourmet ateria, joka nautitaan juhlallisesti pitkien illallispöytien äärellä.

 

Kokkauskurssiamme voit käyttää työkaluna moneen: testaa, kuinka ryhmäläisten kemiat sopivat yhteen tai käytä kokkauskurssia apuna uuden projektiryhmän jäsenten tutustuttamisessa toisiinsa. Kokkauskurssimme sopivat erinomaisesti myös tyky- ja virkistyspäiviin. Kokkauskurssin hyvä fiilis kantaa työyhteisöä pitkän matkaa! Villa Sofian kokkauskurssi tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa kaikki ovat tähtiä ja yhdessä onnistuminen on taattua! Opetuskieleksi voi valita ryhmän osallistujien mukaan suomen tai englannin.

 

Kokkauskurssiin yhdistettäväksi suosittelemme esimerkiksi viini- tai suklaatastingia, joka sopii erinomaisesti myös kokouspäivän kevennykseksi iltapäiväkahvin yhteyteen. Yhteistyökumppaneidemme kanssa paketoimme teille koko päivänkin mittaisia koulutus- ja virkistyspäiviä nauttien hyvän ruoan lisäksi esimerkiksi metsäluonnosta tai järviaktiviteeteista.
Tilaisuus Villa Sofia on palvellut niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin jo 15-vuoden ajan. Järjestämme vuosittain yli 150 tilaisuutta Tampereen keskustan tuntumassa Puu-Tammelan idyllisessä ympäristössä. Koko kaunis Villa aina vain yhden seurueen käytössä.

 

Tutustu Villa Sofian ajantasaisiin menuihin ja hintoihin täällä.

 

Tilaisuus Villa Sofia Oy, Kullervonkatu, Tampere, Suomi