Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Tohlopin luistelurata

Tohlopin luistelurata sijaitsee Tohloppijärven jäällä Länsi-Tampereella. Rata kiertää järven ympäri mukaillen sen rantaviivoja. Radan pituus on n. 3 km ja on leveydeltään n. 8 m. Tohlopille avataan talvella 2019-2020 Suomen ensimmäinen ympärivuotinen kaapelivetorata, jota talvikaudella pääsee käyttämään vaikka lumilaudalla ja kesäkaudella wakeboard-laudalla, vesisuksilla tai sup-laudalla.

Vuokraamme laadukkaita OAC:n retkiluistimia, Alpinan luistelumonoja sekä Exelin sauvoja. Olemme panostaneet laadukkaisiin välineisiin taataksemme hyvän luisteluhetken. Vuokraamo palvelee arkisin klo 17-20 ja viikonloppuisin klo 10-18. Kahvio palvelee viikonloppuisin klo 11-16. Ryhmiä palvelemme sopimuksen mukaisesti ja tarjoamme myös virkistyspaketteja avaimet käteen periaatteella.

Tohlopin luisteluradalle on helppo tulla ja rata sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien tuntumassa vain 10 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Tampereen joukkoliikenteen bussit kulkevat radalle tiheästi useita reittejä pitkin.

Radan varrella on neljä erillistä lähtöpaikkaa, joissa on varattu penkit luistimien vaihtamiseen. Radalla järjestetään talvisin useita eri tapahtumia, joista tiedotetaan tarkemminradan fb- ja www-sivuilla. Radan käyttäminen kaikille maksutonta ja sinne pääsee myös esteettömästi! Voit tarkastella radan karttaa tästä

Jos kaipaat lepoa luisteluretken jälkeen, pääsee järven vastakkaisella rannalla vaikkapa saunaan lämmittelemään! 

 

Nahkatehtaankatu 12, 33270 Tampere