Tullikamarin Pakkahuone - Visit Tampere

Tullikamarin Pakkahuone

Tampereen Tullikamari on monipuolinen ja teknisesti laadukas tapahtuma-areena kaupungin keskustassa. Rakennus jakautuu kahteen tilaan: Pakkahuoneelle mahtuu parhaimmillaan 1200 ja Klubille 450 vierasta. Kun tilat yhdistetään, talossa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa 1500 henkilölle. Tullikamarilla järjestetään konserttien lisäksi yritysjuhlia, messuja, näyttelyitä, teatteri- ja tanssiesityksiä sekä yksityistilaisuuksia.

Pakkahuoneelle mahtuu istumaan enimmillään 550 henkilöä, jolloin käytössä ovat molemmat nousevat katsomot. Salissa voi myös olla osin istuma- ja osin seisomakatsomo. Illallistyyppisissä istumatilaisuuksissa on Pakkahuoneen salin kapasiteetti noin 400 paikkaa. Buffet-tyyliseen seisomatilaisuuteen mahtuu jopa 1000 henkilöä. Pakkahuone on punatiiliseinineen jo itsessään näyttävä tila, joka on myös monipuolisesti ja helposti muunneltavissa erilaisilla somistus- ja kalustusratkaisuilla.

Tullikamarin keskeinen sijainti rautatieaseman läheisyydessä, nykyaikainen ääni- ja esitystekniikka, muuntautumiskykyiset ja tunnelmalliset tilat sekä tarvittaessa myös tuotanto- ja ohjelmapalvelut talon puolesta takaavat unohtumattomat tapahtumat. Tullikamari – ovi auki elämyksiin, päivin ja öin.