Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Vihreä Polku

Vihreä Polku sijaitsee luonnonkauniissa rantamaisemassa Höytämöjärven rannalla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Heiltä onnistuu niin kokouspäivät, rentouttavat virkistys- ja tyky-päivät, sekä erilaiset perhejuhlat kuin leppoisat saunaillatkin. Kesäisin pihapiirissä on kuhinaa myös kesäteatterin merkeissä.

Pihapiiristä löytyvät muun muassa juhla- ja kokoustila, grillikota, parinkymmenen hengen korsusauna, telttasauna, palju sekä uintimahdollisuus vuoden ajasta riippumatta. Idyllinen korsurakennukseen mahtuu juhlimaan 30-60 henkilöä. Tiukkaa kokouspäivää on hyvä tauottaa herkullisilla ruokailuhetkillä takkatulen loisteessa ja mikseipä päiväkahvia voisi vaihteeksi nauttia ulkotulillakin. Kokouksissa käytössä on videoprojektori, valkokangas, tussitaulu sekä äänentoistovälineet. Saunaan mahtuu kerrallaan noin 30 henkilöä, myös avantomahdollisuus rohkeimmille.

Vihreä Polku tarjoaa lisäksi monipuolisesti erilaisia toiminnallisia aktiviteettejä melonta- ja patikkaretkistä yläköysiratakiipeilyyn. 

Jokainen tapahtuma suunnitellaan mittatilaustyönä asiakkaiden toiveita ja tarpeita vastaaviksi.

Koipitaipaleentie 150, 33870 Lempäälä, Suomi