Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Villa Kaunisto

Kaunisto soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi 2-3 tuttava- tai sukulaisperheen lomailuun, erilaisiin yritystilaisuuksiin tai juhliin. Tilat toimivat hyvin myös korona-aikaan, koska etäisyyksien pitäminen onnistuu haluttaessa hyvin jopa sisätiloissa.

Kaunisto sijaitsee rauhallisella paikalla, Kuloveden rannalla, Sarkolassa Nokialla noin 35 km Tampereen keskustasta. Pihapiirissä on 128 m²:n kelotupa, joka soveltuu juhlatilaisuuksiin noin 50 henkilölle sekä 40 m²:n rantasauna noin 20-25 henkilölle. Lisäksi alueella on 3 kpl 25 m²:n hirsimökkejä, joissa on vuodepaikat yhteensä 12 henkilölle (4 henkilöä/mökki). Isompiakin ryhmiä Kaunistossa on yöpynyt.

Pihalla on myös grillikatos ja lainattavana soutuvene. Kaunistolla on paljon suojaisaa rantaviivaa ja Kulovesi on tunnettu hyvistä kalasaaliista. Tarjolla on paljon harrastusmahdollisuuksia, kuten pihapelejä, sulkapallokenttä ja pienestä lisämaksusta sup-lauta.

Kelotuvassa on 2 kpl sisä-wc ja suihku sekä saunassa myös suihku. Mökeissä on muun muassa astiastot, mikroaaltouunit, kahvinkeittimet ja jääkaapit ja kelotuvassa pakastin.
Pihassa on myös neljä asuntoauto- ja vaunupistokepaikkaa. Myös telttapaikkoja.

Kuvia ja lisätietoja löytyy kotisivulta kaunisto.wordpress.com, jossa myös yhteydenottolomake.

Kaunistontie 155, Nokia, Suomi