Kokoustilat ja -ohjelmat Tampereen seudulla - Visit Tampere

Etsitkö oheisohjelmaa kokoukseen?

Tampereen seutu tarjoaa erinomaiset maisemat ja maastot melkeinpä mihin tahansa aktiviteettiin tai ohjelmaan, ympäri vuoden!

Olemme koonneet laajan kattauksen Tampereen seudun parhaimpia elämyksiä valmiina valittavaksi vaikkapa kokouksen tai muun tilaisuuden oheisohjelmaksi. 

Ideoita ja ratkaisuja kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Kokous-, juhlatila- ja tapahtumapaikkahausta löydät Tampereen seudun laajimman ja monipuolisimman tarjonnan kokous-, juhla- ja saunatiloja, tapahtumapaikkoja sekä valmiita ohjelmia ja retkiä monenlaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin, oli kyseessä sitten pieni tai suuri kokous tai tapahtuma, kansainvälinen kongressi, asiakastilaisuus, henkilöstön virkistyspäivä, tyhy-päivä, tyky-päivä, yrityksen vuosijuhla tai mikä tahansa muu yritystilaisuus.

Ota yhteyttä suoraan yrityksiin valmiilla tarjouspyynnöllä!

Tarjouspyynnön lähetät kätevästi valmiilla lomakkeella suoraan tiloja tai ohjelmapalveluja tarjoavalle yritykselle. Yrityskohtainen lomake löytyy kunkin yrityksen sivuilta. Jos haluat lähettää tarjouspyynnön useammalle yritykselle, sinun tulee täyttää lomake erikseen kullekin yritykselle.