Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Silhuetti

Dynamossa on vuokrattavissa eri kokoisia neuvottelutiloja tunti-, puolipäivä- ja kokopäiväveloituksella ja ravintola Dynamo tarjoaa monipuoliset puitteet niin cocktail-, kutsuvieras- kuin juhlatilaisuuksiinkin.

Business Park Dynamon edustavat neuvottelutilat sijaitsevat ensimmäisen kerroksen aulassa ja A-portaan ylimmän kerroksen saunaosastolla. Tarjolla on kaikkiaan 7 tyylikästä ja avaraa kokoustilaa 10-36 hengelle. Neuvottelutilojen varustetaso vastaa hyvin perusneuvottelun tarpeita. Jokaisesta tilasta löytyy fläppi- ja tussitaulut sekä tarvittaessa piirtoheittimet. Datatykki on käytössä saunaosaston neuvottelutilassa, Joulessa ja Ohmissa ja langaton Wlan internetyhteys toimii kaikkissa neuvottelutiloissa.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa onnistuneet yritysjuhlat sekä ravintolan että yrityksen omissa toimitiloissa. Kauttamme voit järjestää juhlille myös temaattisen ilmeen, ohjelman ja musiikin. Anniskeluoikeutemme koskevat ravintolaa, aulatiloja, saunaosastoa sekä kabinettitiloja. Neuvottelutilojen varaukset hoitaa Petrasol ja tarjoiluista huolehtii ravintola Dynamo, jolle tilaukset viimeistään 5 päivää ennen tilaisuutta.

Sauna 20 henkilölle, saunoja oheistiloineen on käytössäsi kaksi: Horisontti ja Silhuetti. Saunatiloista on upeat näkymät Pyhäjärvelle ja Tampereen keskustaan. Saunaosastoja voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.

Henkilömäärä26
AnniskeluoikeudetKyllä
RuokailumahdollisuusKyllä
Hinta

70€/h, 140€/puoli päivää, 200€/koko päivä. Hintoihin lisätään alv 23%.

Käyttöajat

Sopimuksen mukaan

Lisätietoja

Tilan yhteydessä sauna. Saunatilojen vuokrahinnasto erikseen. Tarjoilusta huolehtii ravintola Dynamo.

Pyydä tarjous

Tilat

SijaintiHenkilömäärä
Dynamo Business ParkLue lisää
Horisontti
Henkilömäärä: 10
10Lue lisää
Faradi
Henkilömäärä: 10
10Lue lisää
Ampeeri
Henkilömäärä: 6
6Lue lisää
Ohmi
Henkilömäärä: 20
20Lue lisää
Watti
Henkilömäärä: 13
13Lue lisää
Joule
Henkilömäärä: 13
13Lue lisää