Amazing Race Jr - Tampere - Visit Tampere

Amazing Race Jr – Tampere

Amazing Race Jr- Tampere on kaupungin keskusta- alueelle suunniteltu leikkimielinen tiimiseikkailu.
Haluatko tarjota henkilökunnallenne hauskan ja yhteishenkeä kohottavan ulkoilupäivän? Amazing Race Jr – Tampere on monipuolinen ja mukaansatempaava joukkuekilpailu, jonka sisältöä voisi kuvailla yhdistelmäksi TV:stä tuttua Amazing Race –ohjelmaa ja geokätköily -harrastusta. Joukkueiden tehtävänä on löytää maali ja ehtiä sinne ensimmäisenä!

Kilpailun aikana ratkotaan arvoituksellisia vihjeitä ja suoritetaan tiimitehtäviä. Ja tuleepa matkan varrella tutuksi myös tärkeimpiä nähtävyyksiä ja käyntikohteita. Amazing Race Jr ei ole siis pelkkä juoksukilpailu hikikarpalot otsalla, vaan maaliin löytämiseksi joukkueilta vaaditaan keskittymistä, oivalluksia sekä yhteistyötä! Kirjallisen kilpailumateriaalin lisäksi apuna on mm. radiopuhelimet sekä navigaattorit. Kilpailu on liikunnallinen, mutta peruskunnolla pärjää mainiosti. Tehtävät eivät vaadi itsensä ylittämistä (ellei niin toivota…), vaan ovat yhteishenkeä kohottavia, positiivisen muistijäljen jättäviä tehtäviä!

Henkilömäärä10-150
Hinta

Hinta sis. alv 95€/hlö, kun ryhmässä on 20 osallistujaa. Pyydä tarjous muun kokoisille ryhmille.
Hinta sis. palvelut Ryhmällenne räätälöidyn Amazing Race Jr – Tampere -ohjelman suunnittelun ja toteutuksen, ohjaajat, vesipisteen matkanvarrelle sekä pienimuotoiset palkinnot.
Lisämaksusta pyydä tarvittaessa tarjous ruokailusta, ryhmän kuljetuksesta toteutusalueelle.

Lisätietoja

Matkanvarrelle on mahdollista ottaa pysähdyksiä paikallisiin liikkeisiin ja järjestää näin ”nesteytys ja energiahuolto” kuntoon. Huom! Hyödynnä myös yrityksenne näkyvyys! Kaupungilla kirmaavat joukkueet kiinnittävät huomiota ja herättävät uteliaisuutta – yrityksen logoilla varustetut pipot, takit, muut asusteet ovat mainontaa “samalla rahalla”.

Pyydä tarjous
Fenix Ohjelmapalvelut Oy, Puusepänkatu, Hämeenlinna, Suomi

Aktiviteetit

SijaintiHenkilömäärä
Fenix Ohjelmapalvelut OyLue lisää
Tohvelisankarit ja Ritarit
Henkilömäärä: 30 - 150
30 - 150Lue lisää
Texas Hold´em Pokerikoulu
Henkilömäärä: 2 - 120
2 - 120Lue lisää
Herraswäen ulkoilupäivä
Henkilömäärä: 1 - 300
1 - 300Lue lisää
Hullut Suomalaiset
Henkilömäärä: 50 - 500
50 - 500Lue lisää