Haiharan kartano - Visit Tampere

Haiharan kartano

Haiharan kartanon tilat ovat Haiharan taidekeskuksen käytössä ja niissä järjestetään ensisijaisesti näyttelyitä. Kartanoa vuokrataan kuitenkin myös tapahtuma-, kokous- ja perhejuhlakäyttöön. Jos kyseessä ovat pikkujoulut, syntymäpäivät tms., vuokraajan tulee olla vähintään 25-vuotias. Kokoontumislupa on 180 henkilölle. Juhlatilassa tuolit ja pöydät 130 henkilölle, piano ja CD-soitin. Keittiössä jääkaappi, kylmäkaappi, tiskikone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin kahdella pannulla, liesi, laitoskeittiöuuni. Tiloja voi varata niiksi ajoiksi, joina eivät ole kulttuuripalvelujen käytössä kulttuuripalvelujen palvelusuhdesihteeriltä p. 040 806 2330 kello 8.30 alkaen. Varauksia otetaan niiden saapumisjärjestyksessä. Häätilaisuuksiin, muihin juhliin ja vakiovarauksiin varaukset tehdään aina puhelimitse. Peruutukset ja muutokset kirjallisesti osoitteeseen kulttuuri(at)tampere.fi.

Virtuaaliesitys

 

Henkilömäärä180
AnniskeluoikeudetEi
RuokailumahdollisuusKyllä
MajoitusEi
Hinta

Pyydä tarjous!

Käyttöajat

Sopimuksen mukaan ympäri vuoden

Lisätietoja

Haiharan kartano soveltuu muun muassa konserteille, tanssiaisille, juhlille ja kokouksille. Siellä on järjestetty näyttelyiden lisäksi muun muassa markkinoita, vanhanaikaisia tanssiaisia ja erilaisia juhlia.

Ympäröivä pihapiiri on sekin varsin kiinnostava, joten kannattaa keskustella vuokraajan kanssa myös ulkotilojenn käytöstä.

Pysäköinti

Pihassa

Pyydä tarjous
Haiharankatu 30, Tampere, Suomi