Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Juhlatila HHB

Juhlatila HHB lähellä kaupungin keskustaa Hatanpään teollisuuskiinteistössä on hyvä vaihtoehto onnistuneille yritys- ja yksityistilaisuuksille. Juhlatila taipuu monenlaisiin tilaisuuksiin, mm. yritysjuhlat, koulutustilaisuudet, tuote-esittelyt, karonkat, perhejuhlat, muistotilaisuudet…. Voit tilata kahvitukset ja ruokailut yhteistyökumppaneiltamme tai valmistaa tarjoilut itse. Meillä on hyvin varusteltu keittiö ja astiasto 60 hengelle. Juhlatilan yhteydessä on pieni baari. Tila soveltuu pienin lisäjärjestelyin myös liikuntarajoitteisille kävijöille. Parkkitilaa parhaiten iltaisin ja viikonloppuisin.

Henkilömäärä60
AnniskeluoikeudetEi
RuokailumahdollisuusKyllä
MajoitusEi
Hinta

Pyydä tarjous!

Käyttöajat

Sopimuksen mukaan

Lisätietoja

Juhlatilan yhteydessä baari. Tila soveltuu monenlaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Ruokailut ja kahvitukset tilattavissa yhteistyöyrityksiltämme tai hyödyntää juhlatilan keittiötä. Keittiössä astiastot 60 hengen ruokailuun. Luentosalimuodossa tilaa on 80 hengelle

Asiakas voi tuoda omat juomat.

Hyvin varusteltu keittiö, jossa täydelliset astiastot 60 hengelle, suurtalousastianpesukone, tilava kylmäsäilytyskaappi. Kokousvarustus m.l. äänentoistolaitteet, videoprojektori, valkokangas. Baarissa kylmäsäilytystila juomille.

Pyydä tarjous
Hatanpään valtatie 34, Tampere, Suomi