Ravintola Attila - Visit Tampere

Ravintola Attila

Juvenes Attilan kokoustilat, auditorio ja ravintola sijaitsevat tunnelmallisessa teollisuushistoriaa huokuvassa miljöössä keskeisellä paikalla, aivan Tullintorin kupeessa rautatieaseman läheisyydessä.  Auditorio ja kolmeen osaan jaettava luentosali tarjoavat laadukkaat puitteet vaativiinkin kokoustarpeisiin. Ravintolapalvelut ovat kokoustilojen välittömässä läheisyydessä.  Linja-autolla vieraat pääsevät aivan lähe4lle ja oman auton saa mukavasti viereiseen P-Tulliin.

Juvenes on monialainen palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita ravintola- ja kahvilapalveluita, juhla-, kokous- ja saunapalveluita, kauppa- ja kioskipalveluita sekä paino- ja julkaisupalveluita. Haluamme on olla asiakkaillemme paras kumppani. Panostamme jatkuvaan palveluidemme kehittämiseen ja korkeaan laatuun. Vahva ammattitaito ja kokemus yhdistettynä parhaaseen palveluun ja uusimpiin järjestelmiin tekevät meistä kumppanin, jonka kanssa onnistuu ja johon voi luottaa niin arjessa kuin juhlassakin. Toimintatapamme kiteytyy arvoissamme: laatua, osaamista ja vastuullisuutta.

Virtuaaliesitys

Henkilömäärä120
AnniskeluoikeudetKyllä
EsteettömyysKyllä
RuokailumahdollisuusKyllä
Hinta

Sopimuksen mukaan. Tilavuokraa ei yleensä veloiteta yli sadan henkilön tilaisuuksissa. Alle sadan henkilön yksityistilaisuuksissa tilavuokra 300-350 euroa. Pyydä tarjous!

Käyttöajat

Sopimuksen mukaan

Lisätietoja

Buffetmuoto 150 henkilöä, pöytiintarjoilu 120 henkilöä, cocktailmuoto 200 henkilöä

Pyydä tarjous
Juvenes Attila Yliopistonkatu 38 33100 Tampere

Tilat

SijaintiHenkilömäärä
Juvenes AttilaLue lisää
Auditorio Attila
Henkilömäärä: 77
77Lue lisää
Luentosali Lestit
Henkilömäärä: 40
40Lue lisää