Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Juvenes Sauna Villa Suvikallio

Villa Suvikallio sijaitsee n.30 km Tampereen keskustasta Kuloveden rannalla. Nokia River Golfista Suvikallioon on matkaa n. 5 km. Laadukas huvilarakennus tarjoaa miellyttävät puitteet yritysten kokouksiin ja asiakastilaisuuksiin. Saunasta pääsee pulahtamaan Kuloveden aaltoihin. Huvilarakennuksen välittömässä läheisyydessä on rantasauna ja savusauna. Molempiin mahtuu saunomaan kerralla 5-10 henkilöä. Rantasaunan yhteydessä on myös palju. Perushintaan sisältyy rantasauna jatkuvalämmitteisellä kiukaalla. Piha-alue ja läheinen metsäalue tarjoavat erinomaiset puitteet aktiviteettiohjelmille. Moottoriveneellä on mahdollisuus rantautua erilliseen venelaituriin. Huvilarakennuksessa kokous- ja ruokailupöytä 12 henkilölle. Lisäksi tilassa sohvakalusto ja lasitettu terassi. Minikeittiö: jääkaappi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni.

Juvenes Juhlapalvelun toiminnan kulmakivinä ovat korkealuokkaiset raaka-aineet, turvalliset valmistusprosessit, iloinen asiakaslähtöinen palvelu ja asiakkaiden viihtyminen. Kokemuksemme vaativien tarjoilujen järjestämisestä ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat onnistuneet juhlat, joissa vieraasi viihtyvät. Laaja menuvalikoimamme tarjoaa useita erilaisia ratkaisuja tilaisuuden teeman mukaan.

Henkilömäärä20
MajoitusEi
Hinta

Saunavuokra alk. 550 €, kokousvuokra alk. 350 €

Käyttöajat

Saunavaraukset ma-pe klo 17-22, kokousaika ma-pe klo 8-16

Lisätietoja

Huvilarakennuksessa kokous- ja ruokailupöytä 12 henkilölle. Lisäksi tilassa sohvakalusto ja lasitettu terassi. LCD-tv 42”.

Pysäköinti

Pysäköintitilaa pihassa

Pyydä tarjous
Mäyräntaival 17, Nokia, Suomi