Karhunpesä - Visit Tampere

Karhunpesä

Rapukartanon kokoustilat ovat ensiluokkaiset ja varustettu uusimmalla kokoustekniikalla. Olipa yritystilaisuutesi tai muu juhlasi suuri tai pieni, Rapukartanon muuntuvat kokous- ja juhlatilat toimivat juuri tarpeisiinne sopivalla tavalla. Kokous tai koulutus hoituu tehokkaasti ja vaivattomasti, kun Rapukartanon tiimi hoitaa kaiken tarvittavan.

Tilauksesta järjestämme mm: tutustumista raputilan toimintaan ja ravun elämään, perinteisiä suomalaisia rapukestejä, elämysohjelmaa, golfia, veneily- tai kalastusretkiä Vilppulan valloittaville vesille, hierontaohjausta ryhmille, ja monenlaista muuta oheisohjelmaa tilaisuuden piristykseksi. Pyydä tarjous ryhmällesi ja tule kokemaan mitä kaikkea Rapukartano voi teille tarjota!

Virtuaaliesitys

Henkilömäärä30
AnniskeluoikeudetKyllä
RuokailumahdollisuusKyllä
Hinta

Pyydä tarjous!

Käyttöajat

Sopimuksen mukaan

Lisätietoja

Tämä inspiroiva tila isoin ikkunoin järven rannassa on saanut hurjan paljon kehuja sen upeasta olemuksesta ja tunnelmallisesta miljööstä. Karhunpesä sopii hienosti niin kokouskäyttöön kuin asiakastilaisuuksiin tai vaikka ihan illanistujaisiin. Karhunpesä on talvella lämmin ja kesällä viileä, eli käytettävissä ympärivuoden. Pesästä löytyy myös ajanmukainen kokoustekniikka suurine näyttöineen ja langaton verkkoyhteys.

Pyydä tarjous
Koivuseläntie 77, 35700 Mänttä-Vilppula, Finland

Tilat

SijaintiHenkilömäärä
Koivulahden RapukartanoLue lisää
Terassit
Henkilömäärä: 100
100Lue lisää
Rapumestarin kellari
Henkilömäärä: 100
100Lue lisää
Rapukisällin takkatupa
Henkilömäärä: 20
20Lue lisää
Emännän sali
Henkilömäärä: 18
18Lue lisää
Pehtoorin ylinen
Henkilömäärä: 40
40Lue lisää
Isännän kamari
Henkilömäärä: 20
20Lue lisää
Rapukartanon pirtti
Henkilömäärä: 80
80Lue lisää