Stage - Visit Tampere

Stage

Monitoimitalo 13 on jokaisen tamperelaisen harrastus- ja vapaa-ajanviettopaikka. Talosta löytyy tekemistä ja kokemista niin konsolipeleistä, kädentaidoista, musiikista, mediasta, teatterista, kokouksista kuin kahvittelusta kiinnostuneille. Monitoimitalo 13 sijaitsee Koskipuiston reunalla, Satakunnankadun ja Pellavatehtaankadun kulmassa. Viiteen kerrokseen sijoittuvat 2500 m2:n kokoiset tilat tarjoavat toiminta-, työpaja-, harrastus- sekä kokous- ja kokoontumistilaa eri-ikäisille tamperelaisille. Kaikki kolme kokoustilaamme ja kaksi tapahtumasaliamme on varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla sekä induktiosilmukoilla. Saleihimme on tilan lisäksi erikseen mahdollista tilata ääni- ja valotekniikka käyttöön ammattilaisen kera.

Kahvilapalveluita pyörittää Monitoimitalo 13:ssa Silta-Valmennusyhdistys ry, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden päästä tutustumaan työskentelyyn kahvila-alalla. Toteutamme kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin tarjoilut ja kattaukset. Lisätietoa tarjoiluista p. 050 528 1669 tai cafe13@siltavalmennus.fi

Virtuaaliesitys

Henkilömäärä110
AnniskeluoikeudetEi
EsteettömyysKyllä
RuokailumahdollisuusKyllä
Hinta

Katso vuokrattavien tilojen hinnasto kotisivuiltamme

Käyttöajat

ma -pe klo 8.30 – 21 ja la 11 -18

Lisätietoja

Klubimainen Stage tarjoaa todella upeat puitteet tapahtumalle kuin tapahtumalle. Huippuluokan tekniikalla ja kiinteällä esiintymislavalla varustettu tila mahdollistaa niin rock-yhtyeen keikan kuin vaikkapa stand up -illan järjestämisen. Stageen (pinta-ala 130,5 m²) mahtuu seisomapaikoilla 140 henkilöä, 60 henkilöä pöytien ääressä ja 110 tuoliriveillä. Stagessa on kiinteä esiintymislava sekä valaistus ja äänentoisto. Kiinteä äänentoisto on käytettävissä lisämaksusta. Stage on rakennettu muusta rakennuksesta irti ääntä eristäväksi ns. kelluvaksi tilaksi, joka mahdollistaa esim. rock-konsertin järjestämisen. Stagen suunnittelussa on alunpitäen otettu huomioon mahdollisuudet monipuoliseen käyttöön. Stagessa onnistuu joogakurssi siinä missä yhdistyksen vuosikokouskin, puhumattakaan jo aiemmin mainituista tilaisuuksista.

Pyydä tarjous
Monitoimitalo 13, Satakunnankatu, Tampere, Suomi

Tilat

SijaintiHenkilömäärä
Monitoimitalo 13Lue lisää
Wivi Lönn -sali
Henkilömäärä: 120
120Lue lisää
Vintti
Henkilömäärä: 20
20Lue lisää
Strömmer
Henkilömäärä: 32
32Lue lisää
Stenvall
Henkilömäärä: 32
32Lue lisää