Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Olympia-kortteli

Olympia-kortteli on itsenäinen, suurista ketjuista riippumaton kokonaisuus Tampereen keskustassa. Sata vuotta sitten perustetun entisen elokuvateatterin upea sali esittelee kattavasti ajankohtaisimmat artistit ja kiinnostavimmat kulttuuri-ilmiöt. Saman katon alta löytyy kulttuuria, monipuolista ja herkullista ruokaa, laadukas ja laaja juomavalikoima sekä ihmisläheinen, ihmislähtöinen palvelu.

 

Visit Tampere Official Partner - Sininen

Henkilömäärä500
AnniskeluoikeudetKyllä
EsteettömyysEi
RuokailumahdollisuusKyllä
MajoitusEi
Lisätietoja

Olympiakortteli on muuntautumiskykyinen ja monipuolinen miljöö myös yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Historiallinen Olympia-sali on vaikuttava ja tunnelmallinen. Salin lava ja moderni tekniikkatarjoavat mahtavat puitteet musiikkivieraille tai muulle esittävälle taiteelle, mutta juhlava sali soveltuu erinomaisesti myös illallistilaisuuksien tai vaikka pienten messujen järjestämiseen. Olympiakortteli mahdollistaa monenlaiset tilaisuudet, kuten dinner show -illanvietot, stand up -esitykset, bändit, artistit, dj:t ja paljon muuta. Tilaisuuteen sopivan ohjelman löytämisessä auttaa Olympiakorttelin myyntipalvelu. Meillä hoituvat myös kaikenlaiset kokous-, koulutus- tai seminaaritilaisuudet ruokailuineen – kaikki saman katon alla.

Oma ravintolamme Muusa palvelee myös yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Muusan keittiö yhdistää maailman makuja kotimaisiin ja paikallisiin raaka-aineisiin valmistaen ammattitaidolla tilaisuuksiin sopivat menut. Catering-palvelumme toimii aina asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen ja toteuttaa juuri tilaisuutenne näköisen juhlapöydän – aina trendikkäästä ja kansainvälisestä katuruoasta täyden palvelun illalliseen. Kaikki annokset valmistetaan alusta asti itse, tuoreista raaka-aineista paikan päällä.

Olympia-saliin mahtuu:
140 istumaan
500 seisomaan

Käytettävissä on kattava äänentoistovälineistö.

Pyydä tarjous