Ravintola Bodega Salud - Visit Tampere

Ravintola Bodega Salud

Legendaarinen, jo 40 vuoden ikään ehtinyt, ravintola Salud on kuin andalusialainen kortteli, jonka varrella isot seurueet illallistavat pitkissä pöydissä, perheet kokoontuvat omiin looseihinsa ja pariskunnat löytävät kahdenkeskisen rauhan. Samaan aikaan tapas-baarin puolelle poikkeaa väkeä nauttimaan talonviiniä tai sangriaa pienten tapas-annosten kera.

Kabinettitiloja pienille ja suuremmille seurueille. Saludin espanjalais-latinalainen keittiö, rento tunnelma ja sujuva palvelu tunnetaan kaukana Suomen ulkopuolella. Tervetuloa aitoon miljööseen – Espanjan-aurinko paistaa Saludissa joka päivä!

AnniskeluoikeudetKyllä
RuokailumahdollisuusKyllä
MajoitusEi
Lisätietoja

Kun haluat tavoittaa espanjalaisen tunnelman Suomessa, tervetuloa pikkuravintola Saludiin keskelle Tamperetta. Ravintola Salud on kuin andalusialainen kortteli, jonka varrella isot seurueet illallistavat pitkissä pöydissä, perheet kokoontuvat omiin looseihinsa ja pariskunnat löytävät kahdenkeskisen rauhan. Samaan aikaan tapas-baarin puolelle poikkeaa väkeä nauttimaan talonviiniä tai sangriaa pienten tapas-annosten kera. Kabinettitiloja pienille ja suuremmille seurueille. Saludin espanjalais-latinalainen keittiö, rento tunnelma ja sujuva palvelu tunnetaan kaukana Suomen ulkopuolella. Tervetuloa aitoon miljööseen – Espanjan-aurinko paistaa Saludissa joka päivä!

Useita hotelleja 100-200 m etäisyydellä.

Pysäköinti

Rautatieaseman parkkihalli

Pyydä tarjous
Tuomiokirkonkatu 19 33100 Tampere

Tilat

SijaintiHenkilömäärä
Kabinetti 2
Henkilömäärä: 10
10Lue lisää
Kabinetti
Henkilömäärä: 20
20Lue lisää
Parvipatio
Henkilömäärä: 60
60Lue lisää