Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Ravintola Henriks

Henriks on pieni ja tunnelmallinen ravintola Tampereen keskustassa. Keittiö käyttää vain parhaita raaka-aineita sesongin mukaan, ja kaikki valmistetaan alusta loppuun itse. Yhteistyötä tehdään paljon pienten lähituottajien ja Tampereen Kauppahallin kanssa. Laadukkaat viinit ja kotimaisten pienpanimoiden oluet täydentävät makuelämyksen. Sijainti aivan Tampereen Työväen Teatterin läheisyydessä on omiaan herkullisen menun nauttimiselle ennen tai jälkeen teatteriesityksen.

 

Visit Tampere Official Partner - Sininen

 

RuokailumahdollisuusKyllä
MajoitusEi
Lisätietoja

Henriks on pieni ja tunnelmallinen ravintola Tampereen keskustassa. Keittiömme käyttää vain parhaita raaka-aineita sesongin mukaan, ja kaikki valmistetaan alusta loppuun itse. Yhteistyötä tehdään paljon pienten lähituottajien ja Tampereen Kauppahallin kanssa. Laadukkaat viinit ja kotimaisten pienpanimoiden oluet täydentävät makuelämyksen. Sijainti aivan Tampereen Työväen Teatterin läheisyydessä on omiaan herkullisen menun nauttimiselle ennen tai jälkeen teatteriesityksen.

Salin tyylikäs ja lämmin ilmapiiri luo tunnelmaa ja avaa aistit herkullisille mauille. Ravintola on toiminut vuodesta 1986 saakka persoonallisessa jugend-talossa. Henriksissä kohtaa uusi ja vanha, uudet trendit ja nuorekas henkilökunta yhdistettynä klassiseen miljööhön ja aitoihin makuihin. Tästä myös juontuu sloganimme – Rennon tyylikkäästi. Meille voit yhtä hyvin poiketa pienelle suolaiselle ja lasilliselle tai nauttia pitkän menun erinomaisten viinien kera. Olet aina sydämellisesti tervetullut!

Tarjoa itsellesi pientä luksusta arkeen Henriksin herkullisella lounaalla pöytiin tarjoiltuna – normaalilla lounashinnalla. Viikoittain vaihtuva lounas tarjoillaan tiistaista perjantaihin klo 11-15 ja lauantaisin tarjoilemme brunssia klo 12-15. Brunssimme koostuu monipuolisesta alkupalapöydästä sekä pöytiin tarjoilluista pää- ja jälkiruoasta. Kolmen jälkeen olemme avoinna myös iltapäivän, aina iltaan asti. A la carte- ja bistrolistamme ovat voimassa kaikkina aukioloaikoina brunssia lukuun ottamatta. Ruokiamme voit tilata myös mukaan.

Kaksi kabinettia antavat loistavat puitteet kokouksille, rauhallisempaan ruokailuun ja juhlatilaisuuksiin. Pienempään kabinettiimme mahtuu 12 henkeä ja isompaan 30 henkeä. Myös ravintolan pääsali on vuokrattavissa yksityistilaisuuteen 50 hengelle. Ravintolan normaalina aukioloaikana emme ruokailun yhteydessä peri tilavuokraa!

Pyydä tarjous
Satamakatu 7, 33200 Tampere, Finland
Trip Advisor

Tilat

SijaintiHenkilömäärä
Pääsali
Henkilömäärä: 50
50Lue lisää
Kabinetti 2
Henkilömäärä: 12
12Lue lisää
Kabinetti 1
Henkilömäärä: 30
30Lue lisää