Rönnvikin Viinitila - Visit Tampere

Rönnvikin Viinitila

Astu keskelle aitoa hämäläistä tunnelmaa, kesäisten viinien seuraan ja maalaistalon hellään huomaan. Rönnvikin Viinitila sijaitsee keskellä kauneinta Hämettä Pälkäneen Laitikkalassa, viljavien peltojen ja sinisten järvien syleilyssä. Rönnvik on yksi Suomen suurimmista ja palkituimmista viinitiloista. Tila toimii niin kesämatkailijan suosikkikohteena kuin ryhmämatkailijan keitaana viinipruuvinkeineen.

Rönnvik on hyvien yhteyksien varrella sijaitseva ja ammattitaidolla sekä kunnianhimolla rakennettu jo miltei kymmenen vuotta toiminut matkailukohde. Uusi, täysin suomalainen viinikulttuuri on syntynyt maaseudun parhaita perinteitä ja luonnon kauneutta kunnioittaen. Ainutlaatuinen viinivalikoima houkuttelee maistamaan. Kesäaikaan tallikahvila Pikku-Valakka terasseineen sekä Rönnvikin taidenäyttelyt ovat avoinna viinimyymälän aukioloaikojen mukaisesti. Pysähdy luoksemme nauttimaan lasillinen viiniä ja hetki maaseudun rauhaa

Rönnvikiin on enemmän kuin helppo tulla, olipa kulkuväline vene, auto, bussi tai polkupyörä. Ja tulla voi yksin tai yhdessä. Viinimyymälästä voi hankkia täydennystä omaan viinivalikoimaan, ravintolassa järjestää vaikkapa juhlat tai tuoda työporukan erilaiseen kokouspaikkaan. Kaikki järjestyy. Rönnvik on enemmän kuin odotit.

 

 

AnniskeluoikeudetKyllä
EsteettömyysKyllä
RuokailumahdollisuusKyllä
Lisätietoja

Rönnvik on myös kokous- ja juhlapaikka, jossa perinteet ja modernit palvelut yhdistyvät. 1920 -luvulla pihapiiriin siirrettyyn tallirakennukseen on remontoitu kokous-, kongressi- ja juhlatila, joka voidaan jakaa tarvittaessa useammaksi itsenäiseksi tilaksi. Koko piha-alueella on anniskelumahdollisuus 600 hlö:lle.

Pysäköinti

Hyvät parkkitilat pihassa

Pyydä tarjous
Hämeenlinnantie 270, Pälkäne, Suomi

Tilat ja aktiviteetit

SijaintiHenkilömäärä
Viinimpi vaihtoehto – Rönnvikin Viinitila
Henkilömäärä: 20 - 100
20 - 100Lue lisää
Lasikeskuksen kautta viinitilalle
Henkilömäärä: 20 - 100
20 - 100Lue lisää
Viinitila
Henkilömäärä: 200
200Lue lisää
Tallin vintti
Henkilömäärä: 150
150Lue lisää
Sininen sali
Henkilömäärä: 60
60Lue lisää
Rahvaan vintti
Henkilömäärä: 25
25Lue lisää
Kesäkahvila Pikku-Valakka
Henkilömäärä: 50
50Lue lisää
Keltainen sali
Henkilömäärä: 110
110Lue lisää
Kamreerin kabinetti
Henkilömäärä: 15
15Lue lisää

Lisää luettavaa

Ruokaa ja herkkuja läheltä
Paikalliset herkut

Ruokaa ja herkkuja läheltä

Herkuttele paikan päällä tai vie tuliaisiksi, Tampereella riittää makuja!
Lue lisää
Paikalliset herkut
Paikalliset herkut

Paikalliset herkut

Testaa Tampereen erikoisuudet!
Lue lisää