Sorsapuisto - Visit Tampere

Sorsapuisto

Yli neljän hehtaarin laajuinen Sorsapuisto on Tampereen maineikkaimpia ja suosituimpia puistoja. Kesäpäivinä puiston nurmialueille kerääntyy perheitä ja ystäväporukoita piknikille. Sorsapuiston kesälinnut ovat ilahduttaneet kävijöitä jo yli 70 vuoden ajan. Linnut asustavat toukokuusta syksyyn häkeissä, jotka ovat Sorsalammen länsipuolella.

Sorsapuistossa on ulkoliikuntavälineitä, leikkipuisto, petanque-kenttä, koripallokenttä ja kesäisin kahvila sekä jäätelökioski.

Henkilömäärä30000
EsteettömyysKyllä
MajoitusEi
Hinta

Tiedustelut ja varaukset: Erja Parkkali, Tampereen kaupungin tilaomaisuuden hallinta.

Lisätietoja

Sorsapuisto on viime vuosina noussut suosituksi tapahtumapaikaksi, eikä syyttä: Viehättävä puisto sijaitsee ihan keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien päässä, tila riittää vaikka mihin ja lähistöllä on esimerkiksi Tampere-talo ja Tampereen yliopisto, joiden sisätiloja voi tarvittaessa myös hyödyntää.

Sorsapuistossa on järjestetty muun muassa Tampere Filharmonian huippusuosittua puistokonsertti, Muumimuseon taikatalvi, kirpputoreja, Traconia, lastentapahtumia ja liikuntatapahtumia.

Paikalla on jonkin verran sähköä ja kaksi kiinteää wc-tilaa.

Maksimikapasiteetti riippuu alueen rajaamisesta ja tapahtuman luonteesta; keskustele tilaomaisuuden hallinnan ja poliisin kanssa.

Sorsapuisto, Tampere, Finland
Trip Advisor

Lähellä olevia paikkoja

Tampere Hall Outside View

Tampere-talo

Yliopistonkatu 55, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Pispala Summer Drone View Laura Vanzo 2

Tampereen yliopisto (TaY)

Kalevantie 4, 33014 Tampere
Lue lisää