Väinö Voionmaa - Visit Tampere

Väinö Voionmaa

Puistotorni on uusi kokouskeskus Tampereen Työväen teatterin naapurissa. Puistotornin kokous- ja juhlatilat koostuvat neljästä uudesta kokoustilasta sekä Konserttisali Konsusta. Konsun sali soveltuu aina 250 hengen kokouksista tai istuvista illallisista jopa 500 hengen cocktailtilaisuuksiin. Kaikki uudet kokoustilat, on nimetty Työväenliikkeen johtohahmojen mukaan. Jokaisesta kokoustilasta löytyy lyhyt historiikki kokoustilan nimeä kantavan henkilön elämästä. Kokous- ja juhlatila Väinö Voionmaa 8. kerroksessa tarjoaa puitteet 50-100 hengelle tilaisuuden luonteesta riippuen. Tornin 6. kerroksesta löytyy kolme uutta kokoustilaa: Jenny Matinaho ja Unto Kanerva  –kokoustilat noin 30 hengelle sekä Yrjö Mäkelin –kokoustila noin 50 hengelle. Kaikki kokous- ja juhlatilat kunnioittavat sisustukseltaan vanhan ja arvokkaan kivitalon linjaa, unohtamatta nykypäivän kokoustekniikkaa.

Kokous- ja juhlatilojen ravintolapalveluista vastaa Tampereen Työväen Teatterin tytäryhtiö, TTT-Teatteripalvelut Oy, joka räätälöi asiakkaan toiveiden mukaan niin kokoustarjoilut kuin juhlaillalliset, cocktailtilaisuudet ja muut tarjoilut.

Yhteys Tampereen Työväen Teatteriin on erittäin vahva ja läheinen, jonka myötä Puistotornin asiakkaat pääsevät nauttimaan erilaisista oheisohjelmista ja –palveluista vaivattomasti. Kokouspäivää voi keventää kierroksella teatterin kulisseissa tai vaikkapa stand-up esityksellä. Kokouspäivän juhlallinen päätös on nauttia teatteriesityksestä. Teatteriravintola TTT-Klubi tarjoaa myös livemusiikki elämyksiä perjantai- ja lauantai-iltaisin.

Henkilömäärä70
AnniskeluoikeudetKyllä
RuokailumahdollisuusKyllä
Hinta

Koko päivän kokouspaketti alk 44 eur/hlö sis alv sisältää kokoustilan ja kokousvälineiden lisäksi aamukahvit, iltapäiväkahvit sekä maittavan buffetlounaan. Pyydä tarjous!

Käyttöajat

Sopimuksen mukaan

Lisätietoja

Luokkamuotona 70 hlölle, tuolirivein 100 hlölle, pienimuotoisiin cocktailtilaisuuksiin 50 hlölle

Pysäköinti

Katujen varsilla, P-Cumulus Hämeenpuisto

Pyydä tarjous
Hämeenpuisto 28, Tampere, Suomi

Tilat

SijaintiHenkilömäärä
Tampere Congress & Culture Centre Puistotorni
Henkilömäärä: 420
420Lue lisää
Yrjö Mäkelin
Henkilömäärä: 50
50Lue lisää
Unto Kanerva
Henkilömäärä: 30
30Lue lisää
Jenny Matinaho
Henkilömäärä: 20
20Lue lisää
Juhlasali Konsu
Henkilömäärä: 250
250Lue lisää