Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Sorsapuistosali

Tampere-talo on yli 25 vuotta toiminut Pohjoismaiden suurin konsertti- ja kokouskeskus. Talon estradeilla loistavat niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin esiintyjät, monipuolisessa ohjelmistossa on viihdettä, klassista musiikkia, oopperaa, balettia ja tanssia. Tampere-talon kokoustilat puolestaan tarjoavat toimivat puitteet niin pienille kokouksille kuin laajoille kongresseillekin. Toukokuussa 2017 talossa avautui maailman ainoa ja ensimmäinen Muumimuseo.

Korkeatasoiset tilat ja palvelut kaikenlaisiin kohtaamisiin

Tampere-talossa voidaan järjestää monenkokoisia ja monennäköisiä kokouksia ja yritystilaisuuksia ja -juhlia. Tilamme soveltuvat useille samanaikaisille tapahtumille tai suurelle kokoukselle, jossa on useita rinnakkaisluentoja ja vaikkapa oheisnäyttely sekä iltajuhlat. Tampere-talossa on 15 erikokoista, tasokasta ja viihtyisää kokoustilaa 2 000 hengen Isosta salista 24 hengen VIP-huoneeseen.

Pienempiä kokouksia (10-200 osallistujaa) varten on suunniteltu edullinen kokouspaketti. Kokouspakettiin sisältyy av-laittein ja tietoliikenneyhteyksin varustettu kokoustila, aulapalvelut sekä tarjoilut. Kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä, esittelemme uudet menut. Tampere-talon ravintoloita hoitaa Royal Ravintolat. Jos samalle päivälle sattuu jokin upeista oman tuotannon konserteistamme, tarjoamme kokousvieraille erikoishintaiset liput saatavuuden mukaan.

Ravintola Tuhto on Tampere-talon uusi kohtaamispaikka. Tuhton toiminta on monipuolista – lounaista illallisiin, palavereista ensitreffeihin. Raikas tuulahdus kokouspäivän keskellä, tunnelman ylläpitäjä ennen ja jälkeen konsertin, treffipaikka työpäivän päätteeksi.

Maailman ainoa Muumimuseo avattiin Tampere-talossa 17.6. 2017.

Tampere-talo on äänestetty asiakkaiden toimesta parhaaksi kongressi- ja kokoustaloksi jo seitsemän (7) kertaa peräkkäin (TNS Gallup).

Katso lisätietoja Tampere-talosta:
Tutustu kokouspaketteihimme!
Kulkuyhteydet
Lisää kuvia

Henkilömäärä750
AnniskeluoikeudetKyllä
EsteettömyysKyllä
RuokailumahdollisuusKyllä
Hinta

Pyydä tarjous

Käyttöajat

Sopimuksen mukaan

Lisätietoja

Esiintymislava, lavavalot ja puheäänentoisto sisältyvät vuokraan. Sorsapuistosali on talon todellinen monitoimitila. Siellä järjestetään juhlia, messuja, näyttelyitä, pop- ja rock-konsertteja, lastentapahtumia, lanseeraustilaisuuksia, kokouksia, kilpailuja ja erilaisia ryhmäruokailuja. Tilassa voi istuen ruokailla 300-800 henkilöä. Cocktail-tilaisuus onnistuu Sorsapuistosalissa oheistiloineen jopa 2 000 henkilölle. Ohjelmallisia juhlapaketteja.

Pyydä tarjous