Tampereen Tullikamari = Klubi + Pakkahuone - Visit Tampere

Tampereen Tullikamari = Klubi + Pakkahuone

Yli satavuotias Tullikamari on Tampereen sydämessä sijaitseva tunnelmallinen tapahtumakeskus, joka koostuu Pakkahuoneesta ja Klubista. Tullikamari on paitsi legendaarinen konserttipaikka, myös tanssitapahtumien, teatterin ja monenlaisen muun kulttuurin lämminhenkinen estradi. Tiloissa järjestetään myös mm. messuja, myyntitapahtumia ja yritysjuhlia. Klubi toimii päivällä lounasravintolana ja kahvilana, iltaisin konserttipaikkana ja öisin yökerhona.

 

Visit Tampere Official Partner - Sininen

Henkilömäärä1500
Lisätietoja

Jos seinät osaisivat puhua…

Yli satavuotias Tampereen Tullikamari on toiminut tuhansien tapahtumien estradina. Vuosikymmenten ajan piiritullikamarina palvellut rakennus sai uuden elämän 1980-luvulla. Sen jälkeen punatiilisten seinien sisällä on koettu unohtumattomia elämyksiä; nautittu musiikista, teatterista ja muusta kulttuurista, juhlittu ja tanssittu.
Tampereen sydämessä, rautatieaseman ja hotellien välittömässä läheisyydessä sijaitseva Tullikamari on paitsi konserttien ja muun kulttuurin legendaarinen areena, myös yritysjuhlien, kokousten, messutapahtumien ja monenlaisten yksityistilaisuuksien pitopaikka.

Tullikamari jakaantuu kahteen tilaan: Pakkahuoneelle mahtuu parhaimmillaan 1200 ja Klubille 450 henkilöä. Tilat yhdistämällä talossa voidaan järjestää tilaisuus 1500 vieraalle.

Pakkahuoneelle mahtuu istumaan enimmillään 550 henkilöä. Salissa voi myös olla osin istuma- ja osin seisomakatsomo. Illallistyyppisissä istumatilaisuuksissa on Pakkahuoneen salin kapasiteetti noin 400 paikkaa. Buffet-tyyliseen seisomatilaisuuteen mahtuu noin 1000 henkilöä. Pakkahuone on punatiiliseinineen jo itsessään näyttävä tila, joka on myös monipuolisesti ja helposti muunneltavissa erilaisilla somistus- ja kalustusratkaisuilla.
Klubilla järjestät tilaisuuden 100-450 vieraalle. Sään salliessa Klubi laajenee rautatieaseman puoleiselle länsiterassille, jota aurinko hellii keskipäivästä illansuuhun. Rouhean Klubin varusteisiin kuuluu myös esiintymislava valo- ja äänilaitteineen.

Osa Tampereen historiaa oleva Tullikamari on kehittyvällä Tullin alueella sijaitseva monikäyttöinen ja tunnelmallinen tapahtumakeskus, jossa järjestetään onnistuneet ja unohtumattomat tapahtumat. Tullikamari – ovi auki elämyksiin, päivin ja öin.

Lisätietoa:
Tullikamarin videoesittely
Kuvia Klubista
Kuvia Pakkahuoneesta

Majoitusvaihtoehdot: Keskustan hotellit kävelymatkan päässä

Puhelin: +358447062968

Pysäköinti

Useita pysäköintitaloja lähellä

Pyydä tarjous
Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere

Tilat

SijaintiHenkilömäärä
Tullikamarin Klubi
Henkilömäärä: 450
450Lue lisää
Tullikamarin Pakkahuone
Henkilömäärä: 1200
1200Lue lisää

Lisää luettavaa

Ahaa Teatteri Betoniviidakko

Ahaa Teatteri

Hatanpään valtatie 6, Tampere
Lue lisää
Ähtäri Panda Visittampere

Ähtäri Zoo

Ähtäri Zoo, Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Lue lisää
Visit Tampere Food Picture In Tuulensuu Laura Vanzo

Aleksis Ravintola

Kalevantie 2d, 33100 Tampere
Lue lisää