Väentuvan pakari - Visit Tampere

Väentuvan pakari

Vehkaniemen vuosisatoja vanha, kulttuurihistoriallisesti arvokas sukutila sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Vehkajärven rannalla Mänttä-Vilppulan Pohjaslahdella. Aito talonpoikainen pihapiiri sisältää monia viihtyisiä tiloja majoitukseen, juhliin ja muihin kokoontumisiin sekä tapahtumiin. Luhtiaittaan ja vanhalle väentuvalle on rakennettu elämyksellistä ja hyvät unet tarjoavaa majoitustilaa.

Erinomaisella paikalla sijaitsevaa rantasaunamökkiä viikkovuokrataan kesäsesonkina. Uniikkeja, joustavasti muunneltavia juhlatiloja ovat päärakennuksen tunnelmallinen tupa (40-50 hengelle, ympäri vuoden), väentuvan Pakari-juhlatila (60-80 hengelle) ja Vanhan Kivinavetan juhlatilat (150:lle). Kivinavetan päädyn Karjakon Kahvilan (A-oikeudet) aurinkoiselta terassilta (50:lle) avautuvat näkymät viljavainioiden yli pitkälle Vehkajärvelle. Vehkaniemen kesänäyttelyt ovat auki kesäsunnuntaisin klo 12-16, muina aikoina sopimuksen mukaan, samoin Vintagetalli-SecondHand-myymälä. Ryhmille soppalounasta ja muuta tarjoilua tilauksesta. Lähiseudulla on monia mukavia retki- ja muita käyntikohteita.

Tervetuloa viihtymään, keskelle kauneinta maalaismaisemaa!

Asemapiirustus Majoitustilat
Asemapiirustus2016 Juhlatilakaaviot 1000
Luhtiaitta 1
Navetta 1. krs Pohja
Päärakennus 1
Väentupa Pohja

Henkilömäärä60
AnniskeluoikeudetEi
RuokailumahdollisuusKyllä
Hinta

150€/1/2 vrk. Pyydä tarjous!

Käyttöajat

Sopimuksen mukaan

Lisätietoja

Vuosisatoja vanha, harrastunnelmainen korkea tila, jossa on hyvä akustiikka. Kesäisin pääasiassa näyttelykäytössä, mutta sopii myös juhlien osatilaksi ja esityksiin. Pakarin voi kattaa ruokailijoille, mutta siellä on pidetty myös tansseja.

Pyydä tarjous
Salmentakasentie 308, Mänttä-Vilppula, Suomi

Tilat

SijaintiHenkilömäärä
Vehkaniemen loma- ja juhlatilaLue lisää
Kivinavetta
Henkilömäärä: 130
130Lue lisää
Päärakennus
Henkilömäärä: 35
35Lue lisää