Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Ravintola Viikinsaari

Viikinsaaren, Tampereen vehreän kesäkeitaan nykyisen ravintolan paikalle rakennettiin jo vuonna 1886 kaupungin ensimmäinen kesäravintola. Vuosien saatossa tulipalo tuhosi rakennuksen, ja vielä sen jälkeen rakennetun seuraavankin ravintolan, mutta vuonna 1900 pystytetty pitsihuvila, silloisen kaupunginarkkitehti Lambert Pettersonin suunnittelema tunnelmallinen rakennus, on seissyt paikallaan jo reilusti yli sadan vuoden ajan. Kaupungin ainoa oikea kesäravintola toimii lähes alkuperäisessä asussaan tänäkin päivänä.

 

Viikinsaaren ravintolassa, 20 minuutin laivamatkan päässä Tampereen Laukontorilta, pääset nauttimaan à la carte-menun antimista, viikonloppubrunssista, sekä herkullisesta terassimenusta järvimaisemissa ravintolan aurinkoisella terassilla. Tarjolla on konstailematonta suomalaista ruokaa, pitkällä historialla ja modernilla otteella. Ruuanvalmistuksessa panostetaan kotimaisiin aineksiin, paikallisten tuottajien tuotteisiin, sekä Viikinsaaren oman yrttitarhan tarjontaan.

 

Ravintolapaikkoja on sisällä salissa ja lasiverannalla yhteensä 140 asiakkaalle ja aurinkoisella terassillakin on lähes sata asiakaspaikkaa.

Ravintola Viikinsaari soveltuu myös niin pienten kuin suurempienkin tilaisuuksien tapahtumapaikaksi.

Henkilömäärä140
AnniskeluoikeudetEi
RuokailumahdollisuusKyllä
Hinta

Pyydä tarjous!

Käyttöajat

Sopimuksen mukaan touko-syyskuussa

Lisätietoja

Sisätilojen lisäksi terassilla on 98 asiakaspaikkaa.

Pyydä tarjous
Viikinsaari 2, 33950 Tampere, Finland
Trip Advisor

Tilat

SijaintiHenkilömäärä
Viikinsaari
Henkilömäärä: 7000
7000Lue lisää
Viikinsaaren sauna
Henkilömäärä: 30
30Lue lisää
Ravintolapaviljonki
Henkilömäärä: 100
100Lue lisää