Siirry sisältöön

Lasi-iglu on ekologinen, turvallinen ja moderni viiden tähden lasi-iglu, jossa pääset viettämään upean vuorokauden kauniissa miljöössä. Lasi-iglu on Varalan rannalla, josta aukeavat kauniit Pyhäjärvi-näkymät. Vietä tunnelmallista iltaa!

Iglun vuokraan sisältyy grillikatoksen käyttö polttopuineen sekä sytytyspaloineen. Halutessasi huolehdimme erillismaksusta tarjoilut myös grillikatokselle tai lasi-iglulle.

Meille on helppo saapua, olitpa liikkeellä kävellen, pyörällä, autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Ennakkopyynnöstä pystymme toteuttamaan monenlaisia toiveita niin aktiviteetteihin, tarjoiluihin kuin varusteluun iglulle. Haluattepa sitten tehdä ruokaa grillikatoksellamme tai lähteä sauvakävelylle Pyynikin maisemiin, me järjestämme teille välineet.

Laadukas varustelu. Upeat lasiseinät ja -katto, laadukas parivuode 140×200 cm, kompostoiva WC, minikeittiö varusteineen sekä pieni terassi, jossa voit nauttia auringosta ja kauniista maisemista. Lisäksi lasi-igluun sisältyy liinavaatteet sekä siivous, turvajärjestelmät, lämmitys ja ilmanvaihto. Voit käyttää lasi-iglussa myös maksutonta wifiä.

Lasi-iglussa voi oleskella 1-4 henkilöä.

Katso lisää