Inkvartering för den som söker något utöver det vanliga - Visit Tampere

Inkvartering för den som söker något utöver det vanliga

25.06.2018

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Det högsta hotellet i Tammerfors är Solo Sokos Hotel Torni Tampere. Hotellet ligger längs gatan Ratapihankatu strax intill järnvägsstationen. Hotellet har anslutits till över 140 år gamla lokstallar. I lokstallen finns bland annat hotellets reception och entré, matrestaurangen Grill It! som erbjuder högklassiga biffar samt baren Paja Bar som är en hyllning till Tammerforsrocken. På Moro Sky Bar på hotellets 25:e våning kan du njuta av de mest svindlande utsikterna över staden. Hotellet erbjuder naturligtvis även inkvartering och konferensutrymmen i toppklass.

Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves är i sin tur ett populärt landmärke mitt i stadens hjärta. Hotell Ilves har 19 våningar och byggdes 1986. Hotellet har sedermera moderniserats och uppfyller de nyaste kraven. Tammerfors första tornhotell erbjuder lyxig bekvämlighet och äkta upplevelser från Tammerfors kryddat med en varm och hjärtlig service.

Radisson Blu Grand Hotel Tammer

För den som söker något i klassisk stil rekommenderas Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Detta “Grand Hotel” har varit verksamt redan sedan 1929 och ligger intill Tammerforsen. Tammer är en central del av Tammerfors och Finlands historia och gömmer många historier om kända personer och olika händelser. Tack vare sina mångsidiga möjligheter och fantastiska detaljer är hotellet också en unik plats för fester. Här kan du övernatta i självaste Mannerheims svit!

Lapland Hotel

I Tammerfors kan du också uppleva Lapplandskänsla på Lapland Hotel Tampere som är en del av en kedja som även är känd i norr. Hotellet är praktiskt beläget mitt emot Tammerforshuset, tio minuters promenad från centrum. Det bästa med hotellet är dess stämningsfulla inredning och berömda restaurang Dabbal där du kan njuta av smaker från Lappland även om du inte övernattar på hotellet.

Dream Hotel

Unik stil kan du njuta av även på Dream Hotel som är en storasyster till det både nationellt och internationellt prisbelönta Dream Hostel. Hotellet är ett personligt och litet men modernt designhotell. Övernattning i två personers rum erbjuder rena linjer och ljus i skandinavisk stil.

Lillan

Lillan är ett personligt livsstilshotell i stadsdelen Viinikka, några kilometer från centrum. Det lilla hotellet ligger strax intill Viinikka kyrka och i hotellets utrymmen kan du också bekanta dig med utbudet av inredningsprodukter, textilier och många olika slags delikatesser på Lillan Café & Butik.

visittampere evening view from sokos hotel torni aki rask

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Ratapihankatu 43, 33100 Tampere
Läs mer
visittampere_original_sokos_hotel_ilves

Original Sokos Hotel Ilves

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere
Läs mer
visittampere_radisson_blu_grand_hotel_tammer

Radisson Blu Grand Hotel Tammer

Satakunnankatu 13, 33100 Tampere
Läs mer
visittampere_lapland_hotel.jpg

Lapland Hotel Tampere

Yliopistonkatu 44, 33100 Tampere
Läs mer

Dream Hostel & Hotel

Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere
Läs mer
Visit_Tampere_Bed_and_desk_in_room_at_Lillan_Hotel_B&B_Laura_Vanzo

Lillan Hotel

Ahlmanintie 29, Tampere
Läs mer

Läs mer

Hotell för hela familjen
Hotell

Hotell för hela familjen

För barnfamiljer är Tammerfors ett av Finlands främsta resmål med lämplig inkvartering för alla.
Läs mer
Övernatta bekvämt och förmånligt på hostel eller Bed&Breakfast
Hostel och B&B

Övernatta bekvämt och förmånligt på hostel eller Bed&Breakfast

Tammerfors har ett hostel i världsklass och stämningsfulla B&B i omgivningen.
Läs mer
Stugor och campingområden
Stugor och camping

Stugor och campingområden

En sjöstrand, bastu och en röd stuga. Också i Tammerfors kan man uppleva den finländska drömmen!
Läs mer