Övernatta bekvämt och förmånligt på hostel eller Bed&Breakfast - Visit Tampere

Övernatta bekvämt och förmånligt på hostel eller Bed&Breakfast

25.06.2018

Hostel och B&B av Tammerfors och omgivning

 

I Tammerfors hittar du Dream Hostel, ett hostel i världsklass som vunnit många internationella priser. Dream Hostel ligger i närheten av Tammerforshuset, på gångavstånd från centrum. I Tammerforsregionen finns också många bedårande Bed & Breakfast-alternativ som erbjuder stämningsfull, hemtrevlig och trivsam övernattning.

I Tammerfors B&B-utbud ingår till exempel stämningsfulla B&B Nostalgia som ligger i Teisko – endast 30 km från Tammerfors, mitt i en landsbygdsmiljö. I den idylliska loftboden i två våningar finns tre olika och vackert inredda rum som rymmer 10 personer åt gången. Tillbringa en natt eller två, ensam eller med ett gäng, i en lugn landsbygdsmiljö. På köpet får du en bit lantlig stämning; lugn och ro och frisk luft, äkta stämning och högklassig och okomplicerad service.

Kärppälän Rustholli i Lempäälä erbjuder inkvartering i gårdens huvudbyggnad, gårdsbyggnad och bod från 1800-talet. Alla rum är renoverade med respekt för den gamla byggnadsstilen. Rusthållets husmor önskar besökarna välkomna till de trivsamma och vackra rummen för att njuta av lugnet på landsbygden.

I Akaa, cirka en halvtimmes bilväg från Tammerfors, finns B&B Villi Ullakko. Här kan du bo hemtrevligt och få vila och ro för alla sinnen. I de trivsamma rummen som är inredda efter olika teman sover du gott. På morgonen bjuds på färskt kaffe och en smakfull frukost.

Eräjärven Eerola i Orivesi, cirka 45 kilometer från Tammerfors, finns möjlighet till övernattning med frukost året runt i det välutrustade gästhuset Lehdokki. Sommartid kan du uppleva äkta lantlig känsla genom att övernatta i gårdens ursprungliga bodar och gårdsbyggnader. I bodarna kan du känna en äkta gammaldags stämning och vakna upp pigg efter en avslappnande natt. En specialitet på gården är en bod från 1751 där brudpar kan övernatta på en höbädd i linnelakan.

Dream Hostel & Hotel

Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere
Läs mer
visittampere_b&b_nostalgia

B&B Nostalgia

Tähdentie 40, Tampere
Läs mer
Visit_Tampere_Kärppälän_rustholli

B&B Kärppälän Rustholli

Kärppäläntie 50, 37500 Lempäälä
Läs mer

Läs mer

Inkvartering för den som söker något utöver det vanliga
Hotell

Inkvartering för den som söker något utöver det vanliga

Söker du inkvartering utöver det vanliga? Tampere har flera individuella alternativ!
Läs mer
Stugor och campingområden
Stugor och camping

Stugor och campingområden

En sjöstrand, bastu och en röd stuga. Också i Tammerfors kan man uppleva den finländska drömmen!
Läs mer
Hotell för hela familjen
Hotell

Hotell för hela familjen

För barnfamiljer är Tammerfors ett av Finlands främsta resmål med lämplig inkvartering för alla.
Läs mer