Siirry sisältöön

2022 kesätorimme on viidettä kertaa, ja joka vuosi tapahtuma kasvaa niin monipuolisuudellaan kuin myyjä- ja kävijämääriltään. 2021 oli 53 myyjää ja yli 4000 asiakasta.

Nyt on lisää tilaa myyjille, lisää parkkipaikkoja ja lisää tempauksia. Uutta vuonna 2022, lisää toritilaa: laajennamme torialuetta Lempilammen ympärille. Uusi laaja parkkipaikka valmistuu kesän aikana, ja kun kalliolle rakentaa parkkipaikkaa, ovat kustannukset huomattavasti korkeammat kuin tasamaarakentamisessa. Tästä ja pääesiintyjästä johtuen toripäivänä on 2,5 € pääsymaksu, mutta enintään 5 € /auto.

Liput myydään jo ennen parkkeerausta. Varaathan tasarahan tai kortin valmiiksi parkkihenkilöstölle. Myyjien paikat ovat ympäri puistoa. Paikat ovat kooltaan muutamasta neliöstä isoihin toripaikkoihin. Taiteen ja käsityön taitajilta löytyy koriste-esineitä, vaatteita ja asusteita, koruja sekä puu-, lasi- ja keramiikkatöitä. Lähialueen tuottajilta ja kotijalostajilta leivonnaisia, hunajaa, marjoja, hilloja, säilykkeitä ja voiteita. Muita tuotteita ovat lelut, kirjat, kosmetiikka ja luontaistuotteet. Yleishyödylliset yhteisöt esittelevät toimintaansa. Kesän 2021 torilla oli myös suuri kotieläintarha. Torikeittiöstä voi ostaa keittolounaan, herkutella lähituottajan makkaralla tai vaikkapa vohvelilla. Vaikka uudet parkkipaikat ovat jo käytössä, meillä on edelleenkin kaukoparkki, josta on nonstop-traktorilavakuljetus Pölkinvuoreen.

Tietenkin torilla on musiikkia. Useampi soittaja on torilla hattukeräyspalkkiolla, haussa myös pääesiintyjä.

Tule torille myyjäksi! Toritapahtumien myyjät ovat olleet tyytyväisiä myyntiinsä, ja suurin osa myyjistä on tulossa myös vuoden 2022 Kesätorille. Katso oheisesta keskustelut-linkistä lisää tai myös uudistuvilta www-sivuiltamme löydät tarkemmat ohjeet myyjille tai ota suoraan yhteyttä: polkinvuori@outlook.com /0400 505 073.

Katso lisää