Siirry sisältöön

2023 kesätorimme on kuudetta kertaa, ja joka vuosi tapahtuma kasvaa niin monipuolisuudellaan kuin myyjä- ja kävijämääriltään. 2021 oli 53 myyjää ja yli 4000 asiakasta, 2022 myyjiä oli parikymmentä lisää, mutta sadekeli tiputti kävijät kahteentuhanteen.

Nyt on lisää tilaa myyjille, lisää parkkipaikkoja ja lisää tempauksia, lisää toritilaa: uuden laajan parkkipaikan pohjatyöt valmistuivat kesän 2022 aikana, ja kun kalliolle rakentaa parkkipaikkaa, ovat kustannukset huomattavasti korkeammat kuin tasamaarakentamisessa. Tästä ja pääesiintyjästä johtuen toripäivänä on 2,5 € pääsymaksu + 5 € parkkimaksu/auto.

Liput myydään jo ennen parkkeerausta. Varaathan tasarahan tai kortin valmiiksi parkkihenkilöstölle. Myyjien paikat ovat ympäri puistoa. Paikat ovat kooltaan muutamasta neliöstä isoihin toripaikkoihin. Taiteen ja käsityön taitajilta löytyy myynnistä erilaisia tuotteita koriste-esineistä tekstiileihin. Lähialueen tuottajat ja kotijalostajat myyvät muun muassa hunajaa ja voiteita. Omat pisteensä on myös esimerkiksi kosmetiikalla, luontaistuotteilla ja yleishyödyllisillä yhteisöillä. Torikeittiöstä voi ostaa keittolounaan, herkutella lähituottajan makkaralla tai vaikkapa vohvelilla. Vaikka uudet parkkipaikat ovat jo käytössä, meillä on edelleenkin kaukoparkki, josta on nonstop-traktorilavakuljetus Pölkinvuoreen.

Tule torille myyjäksi! Toritapahtumien myyjät ovat olleet tyytyväisiä myyntiinsä, ja suurin osa myyjistä on tulossa myös vuoden 2023 Kesätorille. Löydät tarkemmat ohjeet myyjille uudistuvilta www-sivuiltamme tai ota suoraan yhteyttä: polkinvuori@outlook.com / 0400 505 073.

Katso lisää