Siirry sisältöön

Heikki Paavilaisen käsikirjoittama ja ohjaama kantaesitys Maalaispoika oon vie meidät näyttävälle matkalle Kiiminkijoen varrelta kohti kaupunkia, kertoen taiteilijan tarinaa sinisten silmälasien takana.

Elämäkerrallinen musikaali tarjoaa katsojalle unohtumattomia kappaleita Alatalon laajasta musiikillisesta repertuaarista, lämpöistä huumoria, hauskoja kommelluksia sekä koskettavaa ikävöintiä toisen ihmisen luo.

Satoja tunnettuja kappaleita, yli 40 albumia, toimittajana työskentelyä, lastenmusiikkia, kansan edustamista, hiihdonopetusta ja neljä Syksyn Sävel-kilpailun voittoa. Maalaispoika oon on musiikillinen kunnianosoitus koko kansan tunteman Mikko Alatalon monipuoliselle ja legendaariselle uralle.

”Mikko Alatalon tunnen henkilökohtaisesti jo 80-luvun alkupuolelta Ajolähtö- elokuvan ajoilta. Nyt kun olen tutustunut Mikon elämään käsikirjoituksen tiimoilta, se on yllättänyt ja avartanut omaa maailmaani. Kuinka rikas ja monipuolinen taiteilija Mikko on. Ja aikamoinen elämä, niin ilossa kuin surussakin. Musikaali tulee olemaan värikäs, niin kuin on hänen elämänsäkin. ”

– Ohjaaja ja käsikirjoittaja Heikki Paavilainen

Maalaispoika oon ensi-ilta 6.7.2023

Lavalla mm. Aleksi Aromaa, Mira Luoti, Valtteri Aaltonen, Olga Lepistö, Harri Penttilä, Mikko Huoviala ja Heidi Kirves / Anna Pukkila

Kapellimestari: Ali Ahmaniemi

Livebändi: kitara Jyrki Telilä, koskettimet Tero Kaario, basso Teemu Broman, rummut Hannes Pirilä

Näytökset Sappeen kesäteatterissa Pälkäneellä kesällä 2023

Katso lisää