AhjoWood - Visit Tampere

AhjoWood

Juureva ja mukaansatempaava laulaja/saxoforisti Juli Wood ilahduttaa Haiharan taidekeskuksen kesäpäivässä yhdessä kitaristi Petri Ahjokosken ja basisti Anu Ahjokosken kanssa. Luvassa mm svengaavia jazzin ikivihreitä ja jazz-sovituksia suomalaisista kansanlauluista.
Mukaan saadaan myös Messukylän ikinuori Matti Heinivaho joka laulaa yhtyeen kanssa suosikkejaan pitkän uran varrelta.

Tämä Chicagolais-Tamperelainen kokoonpano sai alkunsa vuonna 2006 kun Juli Wood ja rumpali Mike Schlick olivat suomessa vierailulla. Yhteistyö sujui sen verran kivasti että jatkoa on tullut! Bändi on soittanut mm. Villpulankoski jazz-festivaalilla, Linna Jazz-festivaalilla, Kotkan SeaJazzeilla, Jazzin maihinnousuilla Tampereella, KukkaisJazzeilla Tampereella, Turun Vaakahuoneella, Tampereen Paapan kapakassa sekä Helsingin Storyvillessä. Anu ja Petri Ahjokoski on kutsuttu jo kaksi kertaa vastavierailulle Chicagoon jonka aikana bändi on keikkaillut Chicagon ja Milwaukeen alueilla.
2016 julkaistiin ”Secret love” EP jossa kuullaan bändin rummutonta trioinkarnaatiota tunnelmoimassa jazzstandardin, suomalaisen kansanlaulun sekä Julin originaalien parissa.

Juli Wood on suomalaisjuuret omaava saxofonisti/laulaja Chicagosta. Hän on vieraillut Suomessa ja muissa pohjoismaissa lukuisia kertoja. Juli on Suomessa esiintynyt mm Wade Mikkolan, Giorgis Kontrafouriksen, Petri Krzywackin, Ted Cursonin ja Matti Heinivahon kanssa.

2017 hän julkaisi levyn Synkkä Metsä joka sisältää suomalaisia kansanlauluja jazz-sovituksina.

15.07.2018 14:00
13 Haiharankatu