Ahlmanin laitumellelasku ja toripäivä - Visit Tampere

Ahlmanin laitumellelasku ja toripäivä

Tervetuloa iloiseen perhetapahtumaan Ahlmanille katselemaan suomenkarjan laitumellelaskua, nauttimaan toripäivän tunnelmasta sekä paikallisesta ruuasta. Ahlmanin suomenkarja tarjoaa vauhdikkaimman osuuden päivästä, kun lehmät kurvaavat navetasta laitumelle n. klo 11.
Ahlmanin laitumellelasku- ja toripäivässä on useita pirkanmaalaisia yrittäjiä myymässä tuotteitaan. Monipuolisesta Ahlmanin pihamaalla tarjottavasta ruokatarjonnasta vastaavat Ahlmanin henkilökunta ja opiskelijat. Tarjolla on mm. Ravintola Annan POP-UP Menu, eli pieniä maisteluannoksia poimintoina ruokalistan herkuista, hernekeittoa soppatykistä (myydään myös mukaan omaan astiaan), makkaraa, lettuja, ompputikkareita, tuoretta leipää ja muita maistuvia tarjottavia. Myös Ahlmanin Tilapuoti on avoinna tilaisuuden ajan. Maitobaarista saa haettua omaan astiaan kotiinviemiseksi suomenkarjan tuoretta raakamaitoa vaikkapa pannukakkujen tai kotona valmistettavien viilien ja jugurttien raaka-aineeksi.
Huomioithan, että tilaisuus on autoton lasten turvallisuuden takia. Autolla ajo Hallilantieltä Ahlmanin mäelle on estetty tapahtuman aikana.

12.05.2018 10:00-14:00