Siirry sisältöön

Suomen tämän hetken ykkösjazzlaulajaksi tituleerattu Aili Ikonen on monipuolinen laulaja ja lauluntekijä. Valovoimaisen artistin ura sisältää lukuisia albumeita, big band- produktioita, Ella Fitzgerald -tulkintoja ja jazziskelmiäkin. Aili Ikonen yhtyeineen esittää mm. unohtumattoman jazzlaulaja Ella Fitzgeraldin tunnetuksi tekemiä kappaleita. Ikosen kanssa ”Lady Ellan” musiikkia tulkitsee viisihenkinen yhtye. Yhtyeen ohjelmisto on koottu monipuolisesti ”First Lady Of Songin” pitkän uran varrelta. Mukana on niin romanttisia balladeja, vauhdikkaita bebop-numeroita kuin lattarirytmejäkin. Klassikkokappaleiden sovituksista vastaa yhtyeen taiteellinen johtaja, basisti Mikko Pellinen. Rytmisektion ohella yhtyeeseen tuo lisäväriä kaksi puhaltajaa.

Suomen Wanhankaupungin juhla on uusi pieni historia- ja musiikkifestivaali kesäisen Tampereen sydämessä. Esityspaikat ovat keskustan ikonisia rakennuksia viime vuosisadan alusta ja kauempaakin historiasta. Ensimmäisen tapahtuman aikana kuullaan monenlaisia säveliä menneiltä ajoilta, niin klassisia koti- ja ulkomaisia teoksia kuin hieman kevyempääkin vanhan ajan musiikkia.

Liput konserttiin myynnissä vain Tiketissä.

Lisätiedot Wanhankaupungin juhlasta:
www.wkjuhla.fi

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Minimitilaus ennakkotilauksissa on 7 € / hlö. Pienemmät tilaukset palautetaan. Saavuttehan viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkamisaikaa, muuten tilauksenne purkaantuu ilman rahanpalautusta. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.