Aki Kumar & Rockin´ Johnny Burgin (USA) - Visit Tampere

Aki Kumar & Rockin´ Johnny Burgin (USA)

Jukka Mäkinen & BluesLovers todella ylpeänä esittää: Aki Kumar and Rockin´ Johnny Burgin (U.S.A)

Huippuvierailu Los Angelesista! Pari vuotta sitten Down Home Kiven pirstaleiksi räjäyttänyt voimakaksikko tekee paluun rikospaikalle!

Down Home Kivi 12.4.18

Todella kovassa nosteessa oleva intialaiset syntyjuuret omaava bluesharpisti Aki Kumar saapuu jälleen Suomeen ja tietty myös Down Home Kiven areenalle! Aki Kumar on noussut sensaatiomaisen lyhyessä ajassa yhdeksi Los Angelesin bluesyhteisön keskeisistä nuoremman polven soittajista. Kumarin soitto ja laulu perustuvat 1950 – ja 60-lukujen Chicago blues-tyyliin omaa ilmettä tietenkään unohtamatta. Hyvän kuvan miehen loistavista taidoista saa hänen albumiltaan Aki goes to Bollywood.

Aki Kumarin mukana saapuu huippuluokan Chicagon West Side-tyylin tähtikitaristi Rockin´ Johnny Burgin. Etelä-Carolinasta Chicagoon muuttanut kitaristi-laulaja tuli tunnetuksi ja nousi 1990-luvulla kulttimaineeseen juurikin Chicagossa. Hänellä on kymmenien vuosien kokemus kyseisen kaupungin bluesklubien vetonaulana, mm. Buddy Guy’s Legends. Johnny Burgin on soittanut ja levyttänyt mm. sellaisten legendojen kanssa, kuten Billy Boy Arnold, Jimmy Burns, Tail Dragger, Paul DeLay jne. Suurina esikuvinaan Johnny pitää Magic Samia ja Buddy Guy:ta.

Taustaryhmässä toimivat Down Home Kiven tunnetut ”bluesin erityismiehet” Mikko Peltola ja Jaska Prepula. Yksi Suomen tiukimmista taustayhtyeistä! Näillä miehillä on todella pitkä ja laaja kokemus työskentelystä amerikkalaisten ja eurooppalaisten mestareiden kanssa.

 

Aki Kumar – laulu, huuliharppu
Rockin´ Johnny Burgin – laulu, kitarat
Jaska Prepula – basso
Mikko Peltola – rummut

Down Home Kivi – Best Blues Club in town!
Be there or be square!

TERVETULOA!

LIPUT 25/20 € (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30, seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

 

12.04.2018 20:00-23:45
Keskustori 2, Tampere