Amerikkalainen kissanäyttely - Visit Tampere

Amerikkalainen kissanäyttely

Cat Fanciers of Finland järjestää yhdessä Ideaparkin kanssa amerikkalaisen The Cat Fanciers’ Association -järjestön kissanäyttelyn Ideapark Sportissa sunnuntaina 11.8.2019 klo 11-18! Myös Keskusaukiolla tapahtuu.

Näyttelyssä on kolme kaikkien rotujen kehää. Arvostelemassa on kolme amerikkalaista tuomaria: Carol Fogarty, Pam DelaBar ja Russell Webb.

Ilmoittautuminen näyttelyyn päättyy maanantaina 5.8.2019 kello 18.00. Näyttelyn kutsu ja ilmoittautumislomake löytyvät Cat Fanciers of Finlandin kotisivuilta: www.cfasuomi.org.

Arvostelunäyttelyn lisäksi paikalla on eläinsuojelujärjestöjä esittelemässä toimintaansa. Mukana on uutta kotiaan etsiviä kodittomia kissoja, joiden adoptoinnista on mahdollista neuvotella näyttelypaikalla. Eläinsuojeluyhdistyksen toiminnan tukemiseksi järjestetään ruoka- ja tarvikekeräys, johon jokainen voi tuoda kissan hoitoon ja ruokintaa tarpeellista tavaraa. Kissojen ruoka, lelut, hoitotarvikkeet, kuljetuslaatikot yms. ovat tervetulleita. Paikalla myös ns. PetMe-kissoja, joita yleisö pääsee silittelemään ja kyselemään tarkemmin rodusta kissan omistajilta.

11.08.2019 11:00-18:00
Ideapark Lempäälä, Ideaparkinkatu, Lempäälä

Lisää luettavaa

Pörröisimmät kahvilat
Kahvilat

Pörröisimmät kahvilat

Tampereella voi nauttia kahvit kissojenkin seurassa!
Lue lisää
Eläinpihoja ja kotieläinpuistoja Tampereen seudulla
Lapsille

Eläinpihoja ja kotieläinpuistoja Tampereen seudulla

Tampereella pääsee näkemään monenmoisia eläimiä vaikkapa Särkänniemessä ja kotieläinpuistoissa.
Lue lisää
Entä jos sataa?
Kaupunki & kulttuuri

Entä jos sataa?

Vaikka Tampereella maisemat ovatkin erinomaisia, löytyy sisätiloistakin paljon mukavaa tekemistä!
Lue lisää