Anne Järvi, Niina Kiiveri & Anna Pekkala: Jeff Goldblum (taking off his sunglasses and evaluatingly) staring at a (large) pile of shit - Visit Tampere

Anne Järvi, Niina Kiiveri & Anna Pekkala: Jeff Goldblum (taking off his sunglasses and evaluatingly) staring at a (large) pile of shit

Kulttuuritalo Laikun Studion maaliskuun näyttelynä nähdään Anne Järven, Niina Kiiverin & Anna Pekkalan näyttely: Jeff Goldblum (taking off his sunglasses and evaluatingly) staring at a (large) pile of shit. Näyttely käsittelee kuplassa elämisen teemoja ja yhteyden löytämistä muihin ihmisiin. Taiteilijat kutsuvat näyttelykävijät uppoutumaan ja unohtamaan sekä ottaman oman kuplan värikkäät lasit pois päästä. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Jeff Goldblum (taking off his sunglasses and evaluatingly) staring at a (large) pile of shit on Anne Järven, Niina Kiiverin ja Anna Pekkalan yhteinen näyttely kuplassa olemisesta ja omista ja jaetuista jutuista. Nämä jutut ovat asioita, joihin voi uppoutua ja unohtua, mutta joiden avulla voi myös löytää yhteyden muihin ihmisiin. Oma kupla avautuu yhdistävien juttujen kautta yhteiseksi ja isommaksi jutuksi. Sisäpiirillä on oma tapansa kommunikoida. Jeff Goldblum (taking off his sunglasses and evaluatingly) staring at a (large) pile of shit kuvastaa tuota tapaa. Sisäpiirissä jaettu liikkuvan kuvan pätkä on reaktio todellisuuteen. Kun ympärillä olevaa maailmaa haluaa paeta, omat jutut tulevat tarpeeseen. Niiden avulla voi ainakin hetkellisesti unohtaa edessä olevan sontakasan. Todellisuus on kuitenkin siitä hankala läjä, että se häilyy tietoisuuden reunoilla silloinkin, kun sille kääntää selkänsä. Kupla ei siis ole kestävä, vaan hauras ja läpinäkyvä. Se voi pehmentää reunoja ja vääristää ulkomaailmaa, mutta ei poista sitä.

Taiteilijat kutsuvat näyttelykävijän mukaan omiin juttuihin ja kehottavat ottamaan oman kuplan värikkäät lasit pois silmien edestä!

Avajaiset 8.3. klo 18. Näyttely on avoinna 31.3.2019 asti.

08.03.2019 18:00-21:00
09.03.2019 10:00-18:00
Kulttuuritalo Laikku, Keskustori, Tampere

Lisää luettavaa

Taidetta gallerioissa ja kahviloissa
Näyttelyt

Taidetta gallerioissa ja kahviloissa

Tampereelta löytyy paljon taide-elämyksiä ympäri kaupunkia.
Lue lisää
Vaihtuvia näyttelyitä Tampereella
Museot

Vaihtuvia näyttelyitä Tampereella

Katso lista ajankohtaisista vaihtuvista näyttelyistä!
Lue lisää
Taidetta ympäristöstä
Taide

Taidetta ympäristöstä

Kun ympäristö muovautuu taiteeksi, syntyy teoksia kuten Yltä ja Alta sekä Puuvuori.
Lue lisää