Siirry sisältöön

Antti Heermann – viulu
Petri Ahjokoski – kitara
Anu Ahjokoski – basso

Kitaran ja basson saumaton svengi ja viulun ilmaisuvoimainen sointi luovat ilmapiirin jossa voi antaa musiikin viedä mukanaan matkalle tunnelmasta toiseen. Trio tulkitsee musiikkia melodisesti ja rytmisesti soljuvalla svengillä. Repertuaariin kuuluu mm jazzstandardit, bossa nova ja ajoittain jäsenten omaa musiikkia.

Antti Heermann on valittu vuoden jazzviulistiksi Suomessa neljänä peräkkäisenä vuotena. Hän on esiintynyt festivaaleilla sekä kotimaassa että ulkomailla ja hänen upeaa viulismia voi myös kuulla lukuisilla levyillä. Heermann tunnetaan myös uutta tangoa soittavan Quinteto Otra Vezin loistavana viulistina jota on kuultu jopa Buenos Airesin tango festivaalilla.

Atmos Duo on intiimi kokoonpano joka esittää hienostunutta instrumentaalimusiikkia. Heidän esityksiään on ylistetty siitä, että ne ovat konserttitason kuunteluelämyksiä jotka kuitenkin jättävät tilaa yleisön vapaalle seurustelulle. Anu ja Petri Ahjokoski ovat pitkän linjan muusikoita joiden työkokemuksiin kuuluvat mm TV- ja teatterimusiikin esittäminen ja säveltäminen, jazz-festivaalit, studiotyö sekä sinfoniaorkesterit. He ovat esiintyneet niin Suomessa kuin ulkomaillakin.