Arcade barin avajaiset - Visit Tampere

Arcade barin avajaiset

Suomen ensimmäinen arcade bar avautuu viihdekeskuksen yhteyteen Tampereella!

Lauantaina 28.9. Viihdekeskus ZBasella Finlaysonin Siperian liikekeskuksessa vietetään Suomen ensimmäisen arcade barin avajaisia. Viihdekeskuksessa, ja muissakin baareissa, on aikasemminkin ollut Reprocade Ltd:n uusimia arcade-koneita ja flippereitä, mutta tässä laajuudessa aitoja klassikkokoneita ei olla nähty baarin yhteydessä missään muualla Suomessa. Arcade-pelaaminen nousee täten uudeksi illanviettomahdollisuudeksi samalla tapaa kuin keilaus tai biljardi.

Reprocade Ltd on korjannut ja uusinut arcade-koneita ja flippereitä vuodesta 2013 ja toimittanut niitä eri puolille Suomea. Osat putsataan ja korjataan sekä tarroitukset uusitaan, joten koneet näyttävät parhaimmillaan uudemmilta kuin 80-luvulla. Koneet ovat peräisin 70-luvun lopulta 90-luvulle. Toisin kuin nykypeleissä, pääasia ei ole pelata peliä läpi vaan mahdollisimman hyvin ja korkeille pisteille. Pelikerrat ovat aina toisiinsa vertailukelpoisia ja parhaat pelaajat pelaavat erityisesti pelien alkupuolen jo pelkällä lihasmuistilla.

Avajaiset ovat IDDQD-peliklubitapahtuman yhteydessä, joka on avoin kaikille 18-vuotta täyttäneille narikan hinnalla. Normaalien aukioloaikojen puittessa pelejä voi tulla pelaamaan ja ihmettelemään myös koko perheen voimin. IDDQD-peliklubi on Suomen ensimmäinen ja ainoa pelikulttuuriin keskittyvä klubi-ilta, joka järjestetään noin neljä kertaa vuodessa.

28.09.2019 19:00
Viihdekeskus ZBase Tampere, Itäinenkatu, Tampere

Lisää luettavaa

Pelikulttuurin ytimessä
Kaupunki & kulttuuri

Pelikulttuurin ytimessä

Tampereella riittää tekemistä kaikenlaisesta pelaamisesta innostuneille.
Lue lisää
Entä jos sataa?
Kaupunki & kulttuuri

Entä jos sataa?

Vaikka Tampereella maisemat ovatkin erinomaisia, löytyy sisätiloistakin paljon mukavaa tekemistä!
Lue lisää
Top 5 Äärirajoilla
Aktiviteetit

Top 5 Äärirajoilla

Oletko yllytyshullu? Vai etsitkö kenties jotain uutta tekemistä? Katso vinkit!
Lue lisää