Siirry sisältöön

Konsertti on siirtynyt Pirkanmaan alueen koronarajoituksien vuoksi, uusi konserttipäivä on 9.6.2022. Aiempaan konserttipäivään 13.1.2022 ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavana konserttipäivänä 9.6. Mikäli olet ostanut lipun G Livelabin lipunmyynnistä ja haluat kuitenkin lipunpalautuksen, laita meille sähköpostia: info.tampere@livelaboratorio.fi. Jos taas olet ostanut lippusi Tiketistä, olethan yhteydessä palveluntarjoajaan.

Kotimaisen reggaepopin kuningatar Aurora on tunnettu letkeästä musiikistaan, aurinkoisista keikoista ja valtaisista hiteistään.

Aurora on julkaissut kaksi albumia Kadotaan kaupunkiin (2014) sekä Valtakunta (2017). Auroran viimeisin sinkku Puhu mulle julkaistiin syyskuussa 2021. Hänen aiemmat singlensä kuten Se soi, Täydelliset ja Vettä kaivoon ovat striimanneet miljoonia kertoja. Aurora on ollut ehdolla sekä vuoden naissolistin että vuoden pop-levyn Emman saajaksi.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE – TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus