BBQ Battle Finland 2019 - Visit Tampere

BBQ Battle Finland 2019

BBQ Battle Finland Ratinanniemessä 15.-16.6.2019!

BBQ Battle Finland on Suomen ensimmäinen Kansas City Barbeque Societyn virallinen Master Series osakilpailu, jonka voittaja lähtee kisaamaan BBQ:n MM-kisoihin Amerikkaan. Samalla kilpailussa ratkeaa myös Suomen virallinen BBQ-mestari.

Barbeque on perinteinen amerikkalainen kypsennystapa, jossa ruokaa kypsennetään pitkään tulen avulla ja savu maustaa ruoan mausteiden lisäksi. BBQ Battlessa joukkueet kilpailevat parhaan barbeque-lihan valmistuksesta, jonka jokainen joukkue kypsentää paikan päällä näyttävillä savustimillaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Voittajan päättää koulutettu ja virallinen tuomariraati, joka ei tiedä, kenen annoksia maistelee.

Kaksipäiväinen tapahtuma on yleisölle ilmainen ja BBQ-kilpailun lisäksi paikalla on myös grillaus- ja barbeque-tuotteita esitteleviä näytteilleasettajia. Mukana tapahtumassa on mm. Poppamies, Big Green Egg, Taloon.com –grillimyymälä ja Cambro.

Sunnuntaina yleisön nopeimmat pääsevät myös maistelemaan BBQ-kilpailun lihoja, joten tapahtumassa on mahdollisuus päästä testaamaan mestaruustason herkkuja. Ratinanniemeen voi saapua vaikka piknikille ja ruokaa ja juomaa saa myös Pyynikin maistelulaivalta ja Ratinan ravintoloista.

15.06.2019 13:00-19:00
16.06.2019 10:00-18:00
Ratinan rantatie, Tampere

Lisää luettavaa

Rennosti istahtamaan
Yöelämä

Rennosti istahtamaan

Lasilliselle tai parille!
Lue lisää
Mustalahden tapahtumasatama
Ravintolat

Mustalahden tapahtumasatama

Mustalahden tapahtumasatama tarjoilee makuja, musiikkielämyksiä ja järvitunnelmaa koko kesän ajan.
Lue lisää
Korkkarit kattoon!
Yöelämä

Korkkarit kattoon!

Täällä tanssitaan!
Lue lisää
Ruokafestivaalit
Paikalliset herkut

Ruokafestivaalit

Kokosimme herkullisimmat ja kuuluisimmat gastronomiset tapahtumat!
Lue lisää