BBQ Battle Finland 2019 - Visit Tampere

BBQ Battle Finland 2019

BBQ Battle Finland Ratinanniemessä 15.-16.6.2019!

BBQ Battle Finland on Suomen ensimmäinen Kansas City Barbeque Societyn virallinen Master Series osakilpailu, jonka voittaja lähtee kisaamaan BBQ:n MM-kisoihin Amerikkaan. Samalla kilpailussa ratkeaa myös Suomen virallinen BBQ-mestari.

Barbeque on perinteinen amerikkalainen kypsennystapa, jossa ruokaa kypsennetään pitkään tulen avulla ja savu maustaa ruoan mausteiden lisäksi. BBQ Battlessa joukkueet kilpailevat parhaan barbeque-lihan valmistuksesta, jonka jokainen joukkue kypsentää paikan päällä näyttävillä savustimillaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Voittajan päättää koulutettu ja virallinen tuomariraati, joka ei tiedä, kenen annoksia maistelee.

Kaksipäiväinen tapahtuma on yleisölle ilmainen ja BBQ-kilpailun lisäksi paikalla on myös grillaus- ja barbeque-tuotteita esitteleviä näytteilleasettajia. Mukana tapahtumassa on mm. Poppamies, Big Green Egg, Taloon.com –grillimyymälä ja Cambro.

Sunnuntaina yleisön nopeimmat pääsevät myös maistelemaan BBQ-kilpailun lihoja, joten tapahtumassa on mahdollisuus päästä testaamaan mestaruustason herkkuja. Ratinanniemeen voi saapua vaikka piknikille ja ruokaa ja juomaa saa myös Pyynikin maistelulaivalta ja Ratinan ravintoloista.

15.06.2019 13:00-19:00
16.06.2019 10:00-18:00
Ratinan rantatie, Tampere

Lisää luettavaa

Legendaariset ravintolat
Ravintolat

Legendaariset ravintolat

Etsitkö jotain taatusti tamperelaista? Aloita tästä listasta!
Lue lisää
Romanttisimmat ravintolat
Ravintolat

Romanttisimmat ravintolat

Tampereella on laaja tarjonta romanttisia ravintoloita.
Lue lisää
Paikalliset herkut
Paikalliset herkut

Paikalliset herkut

Testaa Tampereen erikoisuudet!
Lue lisää
Tampereen tunnelmallisimmat kahvilat
Kahvilat

Tampereen tunnelmallisimmat kahvilat

Tampereella riittää valinnanvaraa vaativimmillekin kahvin ja leivonnaisten ystäville!
Lue lisää