Birckalan käsityömarkkinat Vapriikissa - Visit Tampere

Birckalan käsityömarkkinat Vapriikissa

Käsityömarkkinat Vapriikin korkeassa tilassa lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Vapaa pääsy! Päivän opastuksiin ja työpajoihin Vapriikin pääsylipun hinnalla.

Birckala 1017 -näyttely päättyy 17.3. Viimeisen viikon kunniaksi la ja su 9.-10.3. ovat täynnä teemaan sopivaa ohjelmaa Vapriikissa: musiikkia, opastuksia, luentoja ja työpajoja. Viikinki- ja keskiajan käsityöläiset esittäytyvät markkinatorilla tuotteinaan käsinvärjättyjä villalankoja, kirjoja, koruja, päretöitä ja kynttilöitä sekä paljon muuta. Lauantaina markkinoilla musisoi Ancient Bear Cult -muinaisorkeskeri.

Lapsille tarkoitetuissa työpajoissa pääsee esimerkiksi opettelemaan rautakautisia asetaitoja, jousiammuntaa ja kehräystä. Yleisöopastukset tutustuttavat Birckala 1017 -näyttelyyn, ja näyttelystä pääsee kuulemaan myös itse näyttelyn tekijöiltä. Opastukset ja työpajat sisältyvät Vapriikin pääsylipun hintaan.

Luvassa on myös mielenkiintoisia luentoja. Lauantain luennoilla kuullaan Janakkalan miekkamiehestä ja viikinkiaikaisista miekoista. Sunnuntaina luennoidaan suomalaisten tautihistoriasta sekä viikinkiajan väreistä. Luennoille on vapaa pääsy. Koko viikonlopun tarjolla on myös riimurata Birckala 1017 -näyttelyssä, jonka suorittamisesta saa palkinnon.

Katso koko ohjelma kohdasta “Lue lisää”.

09.03.2019 10:00-18:00
10.03.2019 10:00-18:00
Vapriikki, Alaverstaanraitti, Tampere

Lisää luettavaa

Vaihtuvia näyttelyitä Tampereella
Museot

Vaihtuvia näyttelyitä Tampereella

Katso lista ajankohtaisista vaihtuvista näyttelyistä!
Lue lisää
Tampereen museot
Museot

Tampereen museot

Tampereen museot eivät jätä kylmäksi. Tarjontaa on ihan kaikille!
Lue lisää
Punatiilinen perintö
Kaupunki & kulttuuri

Punatiilinen perintö

Tampereen keskustan vanhat punatiilirakennukset muistuttavat vanhoista ajoista.
Lue lisää