Siirry sisältöön
Kartta

Bryan Adams vihdoin Suomeen So Happy It Hurts –kiertueellaan!

Bryan Adamsin vuonna 2022 ilmestynyttä So Happy It Hurts -albumia juhlistava kiertue saapuu viimein Suomeen tulevana kesänä. Menestyskiertue alkoi Portugalista jo vuoden 2022 tammikuussa, ja on sen jälkeen kiertänyt menestyksekkäästi Euroopassa ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikassa.

Suomessa Adams on nähty edellisen kerran maaliskuun 2020 alussa täydellä Espoo Metro Areenalla – juuri ennen koronasulkujen alkamista.

Bryan Adamsia pidetään yhtenä maailman parhaista live-esiintyjistä. Hän on julkaissut liki kaksikymmentä studioalbumia, joista viimeisimmät ovat vuoden 2022 Grammy-ehdokkuudenkin tuonut So Happy It Hurts, Pretty Woman – The Musical sekä Classic pt. I ja pt. II, jotka sisältävät uusia versioita hänen suurimmista hiteistään. Adams on saanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, kuten kolme Oscar-ehdokkuutta, viisi Golden Globe –ehdokkuutta sekä Grammy-palkinto ja 20 Juno Awards –palkintoa. Kanadalaisen laulaja/lauluntekijän tunnetuimpia hittejä ovat mm. Summer of 69, Heaven, Everything I Do (I Do It For You), Cuts Like A Knife ja Please Forgive Me. Vuonna 2024 Adams konsertoi jälleen Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

KONSERTTI:
Tampere, Nokia Arena 5.7.2024
Ovet klo 18