Siirry sisältöön

CLEDOS – EUROTOUR

Kotimaisen rapin kärkinimi Cledos lähtee lokakuussa EUROTOUR-kiertueelle! Neljä paikkakuntaa kattava kiertue starttaa starttaa 13. lokakuuta Helsingin Tavastialta ja päättyy marraskuussa Oulun Tullisaliin. Mukana EUROTOUR-kiertueella artistin lämppärinä toimii Babyfacen tuore sainaus VJ, joka on noussut viimeisimpien julkaisujensa myötä Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon. VJ:n uusin singleVastustaa löytyy tälläkin hetkellä Spotifyn top20:n joukosta ja lähentelee kultarajaa. Tampereen, Seinäjoen ja Oulun keikat ovat sallittuja kaikenikäisille.

Cledos on yksi tämän vuosikymmenen seuratuimpia ja suosituimpia kotimaisia rap-artisteja. Multiplatinaa omilla ja feattaamillaan kappaleilla striimannut tähti on toiminut genren uuden sukupolven suunnannäyttäjänä jo yli puolivuosikymmentä ja valovoimaisen artistin ympärillä on laaja, sitoutunut fanikunta. Karismaattinen artisti onnistuu kerta toisensa jälkeen luomaan nahkansa uudelleen, eikä pelkää tuoda musiikkiinsa elementtejä myös genren ulkopuolelta. Energisistä ja näyttävistä keikoistaan tunnettu Cledos on huomioitu uransa aikana jo peräti neljällä Emma-ehdokkuudella: Vuoden tulokas (2017), Vuoden rap/r’n’b (2019), Vuoden artisti (2020), Vuoden biisi (Samma Gamla Vanliga remix, 2021). 

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 25 €.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin https://tullikamari.fi/info/turvallisuus-ja-turvallisemman-tilan-periaatteet.

Ovet klo 19:00